:(

14.01.2009

Ahojky holky tak mrcha je tu :plac: ach jo no co uz :( tento mesic jsem mela docela nadeji a nic, jsem z toho takova smutna. Tak doufam ze vsem ostatnim snazilkam to vyjde :) Misko009, Veru, Lenco c.1, Lenicko, Lindusko, gejbi :) snad jsem na nikoho nezapomela, kdo si ted v nejblizsi dobe bude delat testik drziiiim palecky :) :one:

helucko neves hlavu :n: treba to muze byt tak ze ted ji mas a po MS zjistis ze si tehulka,taky se to prece stava :one: a drzim plecky aby se to tak stalo tobe :c: a kdyz ne tak bude dalsi snazenicko :\x: uvidis ze to bude v poho verim v to :\x: :qu: jinak dekuji za pranicko doufam ze to vyjde uz snad :? no holky asi zitra delam testik teda pokud nezaspim rano :///: .Tak myslete na me ;) a psem preji at se jim uz objevi // holky musi aspon 3 z nas vsech ktere cekame na // proste musi :dance: :girl: preji vam to vsem,tak papa a helusko nezoufej mimisek tam bude uvidis :one:

Jeeee to neni pravda, ja tomu tak verila, ze budes hlasit // :r: vypadalo to tak nadějně .... no nic , mrcha odejde a vy sup do dalsiho snazilkovani a pristi mesic at hlasis // , jinak...... :|: :ww: :ww:

Heluško, po tvé včerejší zprávičce by mě ani ve snu nenapdalo, že by to mimísek nebyl..Mrzí mě to, ale hlavu vzhůru a hned po MS se s vervou vrhnou do snažilkování a tentokrát to vyjde, uvidíš- držím palečky!!!!!!!

To je mi líto, vypadalo to tak nadějně .....tak šup do dalšího snažílkování, za měsíc to snad vyjde!!! Mě čeká ortel v pátek, ale cítím, že se k tobě přidám, ...:o(

Helusko to me moc mrzi,ale neboj nebudes sama ja se taky urcite brzo pridam.... :ww: a neboj urco to brzo dopadne... MUSIIIIIIII :\x: :\x: :one:

Nebud smutná Helčo,jednou nám to přece vyjít musííííííí,do jara nám napíšeš,že už tam mimisek je :w: Tak dala jsem ti ultimátum a běda jak ho nedodržíš :-g( :ww:

Ahojky tak to mě fakt mrzí :( To je dneska zase den :n: se roztrhl pytel (na špatný straně)s holkama u kterých jsem věřila,že to vyšlo a ona ta hnusná mrcha vám přišla..achjo.I proto jsem se divila,že ti dr dal takovou naději a víc k tomu neřekl.Mě vždycky říká,když na utz nic nevidí,že to může značit to i to..akorát jednou mi řekl,že to vypadá na těhu a nemýlil se..o to víc mě mrzí,že tě tak naladil.Ale,co už tedka..přežít tenhle den a zítra bude zase líp neboj ;)

to je mi líto, četla jsem si dneska jakou ti dali naději. přeji ti ať se ti co nejdřív zadaří. moc ti držím pěstičky

:( Berusko, to me mrzi,ale nejsi sama :( ja zacla tak naruzovele spinit ...proste takovy vytok naruzoveli ... takze to urco dneska taky dostanu :§) nesmutni,jsme v tom spolu a zacneme se snazit znovu ... zacnu merit BT hned po MS a udelam konecne ten grafik :qu:

Ahojky Heluško, četla jsem tvůj příspěvek ze včerejška, ale už jsem tam nechtěla psát, abych to nehltila ;) .... doufala jsem, že ještě napíšeš, ale ne takovou zprávičku :( ... držela jsem ti pěstičky a ono to nevyšlo :n: ... ale nebuď smutná Helu, příšto to určo vyjde.... :one: ...ber to tak, že mrcha aspoň přišla a já držím pěstičky, aby tě netrápila dlouho a mohli jste se vrhnout do dalšího snažílkování :a: :one: :dance: :c: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka