jakou ma konzistenci bramborvý příkrm?
Ahoj holky, po mrkvičce jsem dnes chtěla zkusit brambor. Tak ho nad parou ... a rozmixovala. Ovšem ta hmota je jak lepidlo? to asi neni to pravé?
díky
zkus ty brambory, až je budeš vařit příště, nakrájet na kousky a pak ještě hodně propláchnout pod vodou, vymyješ z toho ten škrob a nejsou tak moc lepivý...
In reply to zkus ty brambory, až je budeš by Sandie85
Ahoj, ja je proplachla,ale asi ne dost. navic je delala v paraku, tak jestli i to ma na to vliv. díky
Ahoj, to brambor delá, je tužší, dolej tam vodu nebo mlíko (UM nebo MM) :a:
In reply to Ahoj, to brambor delá, je by wewebebe
Díky za radu, ja se uplne lekla. abych ji tim "nezalepila" a nemala zacpu. rozredim to UM. narychlo jeste delam mrkev, hjo.
vetsinou to jeste dela, kdyz to mixujes mixerem. Pokud je vic rozvaris a jen rozmackas, tak je to min lepivejsi.