Jak zavařit domácí přesnídávku?

06.01.2011

Holky,potřebuju rychlou radu-dnes se chystám dělat jablíčkovou přesnídávku,recept a postup všechno vím-jen nevím,jak správně zavařit (sterilovat) už hotovou přesnídávku ve skleničkách ? V hrnci musí být úplně ponořené ve vodě,nebo jen z části? A jak dlouho nejlépe? A nebudou o sebe sklenky cinkat a nemůžou se rozbít? Díky za rady :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

přesnídávku hned horkou dávám do skleniček, do hrnce si naleju vodu aby byly smočené jen spodky skleniček, vařím asi 15 min. od 90°C stopuju čas, nechám vystoupat až ke 100 a hned stáhnu a držím na těch 90 po zbylý čas. Ještě nikdy se mi nezkazily.

ahoj, já to nechávala asi 15 nebo 20minut probublávat. vždycky jsem to nechala jenom na pár minut, ale pak jsem někde četla, že to musí být dýl, no a u miminka jsem nechtěla riskovat. nicméně mi vždyxky všechno oovoce vydrřelo bez ohledu na to, jak dlouho byly v hrnci. mám je z žásti ponořené, na dno dávám utěrku. po vyndání z vody je dám dnem vzhůru

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky