Kojenecké zboží

Popis

Kojenecké zboží

Holky jak to máte s podprsenkama během kojení? Já jsem se někde dočetla, že jsou lepší bez kostic?? Díky za názor.

Kliknutím vložíte smajlíky:

V začátcích kdy se prsa hodně nalévala, mi byla příjemnější podprsenka bez kostic. Na noc jsem měla takovou tu bolero-podprsenku. Pak už jsem nosila normální. S kosticí-nekojící a i vystužené.
Nějak jsem ani ty kojící nepotřebovala. U dcery jsem si je už ani nepořizovala. Klasická podprda s kosticí a bez a ty bolerka.

Ahoj,
já používala ty, co předtím - vyztužené s kosticemi. Na noc sportovní bez kostic. A nevadilo to ani jednomu dítku :-)

08.08.2017

Nezkoušela tu některá z maminek tady ten krém propanthen 365 baby 100g? Zajímaly by mě spíš názory od maminek, co mají vyzkoušený i bepanthen a mohly by mi říct, jaký je mezi nimi rozdíl a který se jim zdá lepší.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,mame vyzkousene oba kremy :-) Bepanthen i Propanthen..za mě,oba byly super,Propanthen se mi zdal o neco hutnejsi,ale dcerce na opruzeniny pomahal a je o hodne levnejsi :-)

10.05.2017

Maminky, můžete mi prosím doporučeje nějaké kojící korále? Děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Na mimijo.cz maji krásný výběr,muj druhej syn mel ruku neustále v mým vystrihu takže o nich ted taky uvazuju jestli by ho to melo trochu rozptýlit a odvést pozornost od mých prsou tak to za to stoji:one:  navíc jsou fakt pekny na léto skvělej doplněk.

ja si myslim že je to reklamni trik jak vylakat s maminek penizky ja kojila tři děti posledniho dva roky nic takoveho jsem nepotřebovala jak jim rostli zuby tak měli klasicke kousatko za 50kč ktere se někdy dalo do lednice mimča mě nikdy nekousali prostě si zvykali a to i když byli zuby,je to jen jak vybrat par stovek za nic to je muj nazor

Berkova
20.02.2017

Ahoj holky, už nekojím, ale před spaním a v noci malý pije mlíko. Měli sme Nutrilon, ale bolí ho po něm bříško. Máte někdo skušenost s nějakým jiným mlíkem?

Kliknutím vložíte smajlíky:

No tak ja si myslim,ze v sedmi mesicich uz na tom mliku tak nesejde,hlavne,aby vyhovovalo a dite to pilo... Vseobecne dobre snaseny je Sunar a detem dost chutna,pak jsou docela dobre zkusenosti s tim Babylove mlickem z DM

 

Ahoj, my měli po Nutrilonu zácpu, zkusili sme Sunar, ale malá blinkala. Pak nám doporučila kamarádka tohle mlíko humana a úplně SUPER!

20.07.2016

Ahojky, chci se zeptat jak řešíte sterilizování a omývání nových / použitých hraček? Klasicke plastove hracky jako kousátka a chrastitka jsem dala do sterilizatoru v mikrovlnce, ale co s těmi piskacími a latkovými, to proste nevim...jak to děláte vy?Děkuji moc... :cc): 

Kliknutím vložíte smajlíky:

s počtem dětí ubývá sterilizace....nedávno jsem vytahala hračky po sourozencích z krabic, platové otřela hadrem namočeným ve vodě, látkové vrazila do pračky. a ty co mají v sobě baterie jsem zatím neřešila a asi ani řešit nebudu. když šel motorek s baterkou vypreparovat, tak jsem ho před praním vyndala pak našila zpátky.

latkový vyprat,pískací omýt... nikdy jsem nic nesterilizovala,krom dudlíků v šestinedělí :) největší problém je s hračkama na baterky,co nejdou dát do pračky,tam jsem to řešila vlhkým hadříkem no...  ale moc se mi to nelíbilo,nejlépe takové nepořizovat do doby,než přestanou dávat vše do pusy :)

22.10.2015

Ahoj, v jakem kamennem obchode se daji koupit pleny Panda? Diky moc ! :)

Kliknutím vložíte smajlíky:
Odběr kategorie Kojenecké zboží

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka