Kočárky

Popis

Kočárky

Anonym (neověřeno)
18.07.2019

Po 1 dítěti běžně opotřebený kočárek. Pořizovací cena 14500 nyní prodám za 4500. Všechny nástavby lze dát po i proti směru jízdy, k vajíčku jsou adaptéry k připnutí na podvozek kočárku. Navíc přidám pláštěnku, síťku proti hmyzu a na zimu černý rukávník. Tel. 732614141  

Prosím pouze osobní odběr. 

Děkuji Chovancová Děčín

Prodám kočárek trojkombinace
Prodám kočárek trojkombinace
Prodám kočárek trojkombinace
Anonym (neověřeno)
25.01.2019

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, kde přesně v Polsku se dají koupit kočárky Firkon. Našla jsem pouze Čenstochowou. Děkuji Jana T.

Dobrý den, mohla by mi nějaká maminka doporučit kamenný obchod s kočárky v Ostravě, kde se mohu spolehnout na prodejní asistentky, které mi pomůžou s výběrem ?

Kliknutím vložíte smajlíky:
20.09.2017

Pěkný den, poradila by mi tu některá z maminek s výběrem kočárku ? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

A mohla by si být trošku konkrétnější ? Chceš trojkombinaci nebo čistě jenom sporťák ? Máš nějaký cenový limit ? Dívala ses trošku po nějakých značkách ?

Ahoj, měla jsem dle netu vybraný britax affinity 2, ale když jsem viděla před koupí na živo jak vypadá sporťák, že je strašně maličký, tak sem byla dosti zklamaná. Naštěstí byli v obchodě rozumní a poradili mi.
Nakonec jsem vybrala hlubokou korbu původní britax affinity 2 (je dosti dlouhá, má 86,5 cm) a sporťák a podvozek britax b-motion plus 4 (je to sporťák do 20 kg; 4 let dítěte - momentálně největší na trhu).
Mám ho objednaný, zítra by mi měl přijít.
Zkoušela jsem ho jen v obchodě a získávala zkušenosti na ulici od maminek, které ho již mají, případně mají předchozí verzi bez "plus".
Až s ním budu jezdit, můžu Ti napsat moji zkušenost.
Přeji Ti šťastný výběr
Lucie

Ahoj za mě mohu doporucit Jane Slalom Pro, já mám verzi 2011, za 14 dnu v ni budu vozit 4. dítě a pořád paráda. Trojkombinace - nacvakávací hluboká korba a autosedačka, sporťák se pak připíná trvale. Nafukovací kola, projede všechno, ovládá se jednou rukou. Vejde se tam i velké dvouleté dítě v zimním fusaku.. Jezdím s ním i ve městě, po úřadech, všude se vejdu, i když je to rozměrný kočárek. Za mě 100%

16.02.2017

Dobrý den, mohla by mi nějaká maminka doporučit kamenný obchod s kočárky v Ostravě, kde se mohu spolehnout na prodejní asistentky, které mi pomůžou s výběrem ?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já nakupuji v Babyplace na Krmelínské 2. Vždy se sem ráda vracím, protože zde mají opravdu příjemný servis.

Já kupovala v Sambaby,je to kousek od Slezskoostravského hradu.Vyběr veliký,prodavačka mi ochotně ukázala každý kočárek, který se mi líbil,ale dost taky tlačila na to,abych s nějaký odešla a já bohužel odešla s tím nesprávným.

Dobrý večer,my jsme si vybraly kočárek v prodejně Baby place (kousek od Makra v Hrabové).Kupovaly jsme tam později i jídelní židličku.Ve Vítkovicích ve FunBaby jsme kupovaly autosedačku.V obou prodejnách byly šikovné asistentky,které nám pomohly s výběrem :-) 

01.12.2016

Ahoj,uvažuji o koupi kočárku Junama Impulse chess. Máte s tímto kočárkem někdo zkušenosti? Bohužel sem nikde nenašla žádné recenze :-( Díky za vaše odpovědi. 

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nám se taky moc líbí, a hlavně ty všechny vychytávky a odpružení co má :-) a jakou barvičku máte vybranou? :-)

Ahoj holky, 

děkuji Vám za vaše názory. V sobotu jsme se s manželem byli podívat na kočárek na prodejnu a byli jsme z něj nadšeni. Paní prodavačka nám ho detailně předvedla. Skládání kočárku, odpružení, rozkládání, kolečka, popsala nám korbičku a sportáček. Projeli jsme se po prodejně a super. Kočárek má gelová kolečka, která váží 5 kg ale vypadaly opravdu pořádně. Hlavně je super, že se nemusí dofoukávat a nehrozí jejich propíchnutí. Váhu kočárku neřeším, zkoušeli jsme ho zvednout a bez problémů. Jsme z něj nadšeni :h: 

26.02.2016

Holky máte zkušenost s kočárkem Casualplay S4?mám ho chvilku a zatím v pohode,ale slyšela jsem na něj celkem negativní ohlasy,díky.:a: 

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mám ho už 16měsíců, kupovaný nový. No, jsem dost náročná, takže extra spokojená nejsem. Už bych do něho nešla. Na stupnici od 1 do 10 bych ho hodnotila na 6.  Taky jsem četla dost recenze a časté uváděné problémy s ním zatím nemám. Nevrže, dobrý i do terénu, přední kolečka se nezasekávájí, malá mi ve sportovní verzi neklouže dolů. Jeho velké minus ale je : Rozviklaná rukojeť ( už mám i kupovanou celou novou a po 2 měsících opět vyrachtaná) a totálně na prd je malá stříška. Zásadní problém. V zimě před větrem neochrání a v létě nezastíní. Kočárek za 25 tisíc by mohl být více vymakanější. Ta stříška je opravdu propadák. Je tam i okénko, což jako supr, ale sebemenší vánek a okénko je zavřené. Furt vymýšlím jak ho zafixovat, aby mi to tam furt nelítalo. 

A teda za ty prachy by mohl být v ceně i nánožník a vůbec doplňky +náhradní díly drahý jak prase. 

Takže supr pokud byla malá v korbě, ale sportovní verze....jo a ještě se mi bez problémů dostane z popruhů. Taky takové fórové. To i na kočárcích za pakatel jsou popruhy kvalitnější. A poslední věc, bouda rychle vyšislá. To u syna jsem měla podstatě levnější sporťák a černá barva byla furt černá.

In reply to by Ivik77

Malá je taky ještě v hl.korbě,tak jsem zatím spokojená,az bude ve sportaku,tak se uvidí no,ja si ho koupila,protože se mi uz x let líbil,taky jsem četla recenze atd a přesto jsem do něj sla,to je jasný,ze je spoustu lepších kvalitnějších kocaru,přemýšlím právě,ze sportak bych koupila jiný,ale stejně i přes recenze se mi S4 zbavovat nechce.:n: 

In reply to by Adushka0405

Nelze sehnat kočárek, který bude mít jen kladné recenze, vždy se najde někdo komu něco na kočárku nebude vyhovovat. Casualplay jsem chtěla už i pro syna ( před 7 lety), nějak to tenkrát nevyšlo a tak jsem si sen splnila až u malé:-) Škoda jen ta stříška neni tak vychytaná a za chvilku se ho budu muset zbavit. Ona je taky totiž posazená dost nízko a už teď ji malá má skora na hlavě, takže za chvilku se pod ní ani nevleze. 

In reply to by Ivik77

to je pravda, na každý kočárek je něco, každopádně mám možnost testovat plné kočárky :) , dělám asistenta malým dětem a teda Casualplay, no za mně kritika, nejen k boudičce. Za mně je top cokoliv od Peg Perega, nejvic GT3 , s tím se jezdí bohově, stříška parádní, stabilní, velká ložná plocha, tam nemám půl slova

In reply to by muf20

Jj GT3 jsem chtěla taky, ale ty barvy:-( Mam holčičku a vozit ji v modrém kočárku jsem fakt nechtěla. A ta zlatá se mi vůbec nelíbila. Koukala jsem, že se zde už dá sehnat taková do červena barva. Ale jinak dle toho co jsem všude možně vyčetla, tak jeden z opravdu hódně mála, dost kvalitní kočár

11.10.2015

Ahoj maminky, prosím poraďte jake stupátko nejlépe koupit ke kočárku Casualplay s4. Lascal Maxi nebo babypoint corado? Které je větší? A budu vdecna kdyz někdo,kdo má ten samy kočárek jako my, posle fotku se stupátkem,pokud máte...  Dekuji moc predem za reakce

Kliknutím vložíte smajlíky:
24.11.2013

ahoj holky stále váháme jestli kočárek pro miminko stokke, bugaboo cameleon nebo bugaboo bee s vložnou taškou? nemáte zkušenost? na malou jsem měla cameleona ten byl super, ale nevím zda nevybrat něco jiného potřebuji hodně lehký

Kliknutím vložíte smajlíky:

Když jsem byla na stejném místě co vy, tak jsem se rozhodovala mezi peg perégo a emmaljungou. U peg peréga se mi líbila mohutná nafukovací kolečka a barevné kombinace. U emmaljungy zase prostorná korbička, snadná manipulace a výměna korbičky za sedačku, no u emmaljungy bylo víc věcí, které se mi líbili. Závěrečné rozhodnutí jsem udělala až na prodejně kdy jsem šla kočárky porovnat. Když mi prodavačka ukazovala, co jaký kočárek umí, tak jasná volba byla pro emmaljungu.

tak my mame pro nasi princeznu stokke crusi a teda co dve maminy znam co ho maji tak jsou spokojene. my zatim na napln cekame :s: jinak ja osobne mam u bugaboo problem ze tu korbicku mam u kolen :00: takze i kdyz sice jedina jak koukam, ale za me stokke ale crusi ne xplory. a na zaver Rada rid se podle toho co chces ty a co ti lepe vyhovuje a vic se ti libi ;) ja se podle toho taky ridim cely zivot a zatim jsem spokojena s kazdou mou volbou ;)

In reply to by Gabrielka

moc vám děkuji za odpověd, ještě to promyslím ale asi vyhraje cameleon o stokke jsem to slyšela od více maminek a o bee také chtěla jsem ho mít od mimča, ale víc lidí mi řeklo, že to na miminko není nejlepší volba nebo spíš ho mít jako y místo hlubokého, ale děkuji vám usnadnily jste mi to

27.10.2013

ahoj holky moc vás prosím jaký je rozdíl mezi kočárky bugaboo bee a bee+? kromě toho, že bee + je novější? čekáme chlapečka na konec března a bchtěla bych bee použít i jako první kočárek pro novorozeně s tou vložkou pro miminka, máte někdo zkušenost jestli je jiná než bugaboo fusk kromě té podložky pro hlavičku? moc děkuji, jsem bezradná, kt :///: erý z nich koupit

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mám Bugaboo Bee+ a nedám na něj dopustit :-). Když jsem vybírala tak jsem taky nevěděla, ale jedna maminka mi je popsala... Staré Bee nemá prodlužovací zádíčka, což by vám tak vadit nemuselo, my ho kupovali když bylo malé 13 měsíců, tak už jsem měla jasno, ale na malé mimi by bylo asi lepší staré Bee protože má lepší krytí od stříšky... Já když malou položím do lehu, tak je díky stříšce hodně odkytá,ale tak mi už v kočárku tolik nespíme... A určitě koupit ten fusak pro malá miminka ;) ...

In reply to by Nicollett

moc děkuji já jsem na malou měla cameleona ten byl super, ale ted bych to rovnou chtěla vyřešit, chtěla bych ho mít od 0 do cca 3 let tak vůbec nevím, koukala jsem, že ten starší typ se nechá sehnat levněji, ale jde o to jestli se také potom dobře prodá a jestli poslouží, mám trochu strach jestli mimču bude stačit jen ta vložná taška jestli mu to nemůže zničit zádíčka

In reply to by Nicollett

moc děkuji za odpověd, takže by jste šly raději do bee nebž do toho bee +? je fakt, že cameleona jsem prodávala taky jak nového spíš jsem nevěděla jestli se ty starší verze ještě prodat dají, štve mě, že když si nakoupím potahy na starší verzy tak by prý nepasovaaly na novou to bych musela koupit starší typ na 1 rok a potom jít do nového nevím chtěla jsem to vyřešit jedním abych mohla vše možné nakoupit a používat celou dobu nánožník si také objednám

Odběr kategorie Kočárky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka