Koupání miminka

16.12.2008

:cc): :cc): Jak často koupete miminka.V porodnici jednou za 3dny.Mám 3 týdenní mimčo a chtěla jsem se zeptat.Jaký olejíček dáváta do vody.Mě doktorka předepsala Balneum Hermal Plus.Dáváte něco jiného.Já mám nakoupenou kosmetiku Sebamed.Čím pak mimčo natřete?jakým olejíčkem?Ten Sebamed olej je jen na opruzeniny na zadeček.Na tělícko jsem natřela olejíček od Hipp baby.Je krásně vonavý. :cc): :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já teda koupu jak v porodnici - jednou za 2-3 dni ve vodě s kapičkou koupacího sebamedu. Tvářičku a zadeček myjeme každý den. Po koupeli mažu krémem pro maminku a miminko od l´Occitane. Pokud tě neodstraší cena, můžu jenom doporučit (neparfémované čisté bambucké máslo, používám i na sebe už od začátku těhotenství) http://www.loccitane.cz/15/2/664/10997/Balz%c3%a1m-Mom-Baby-150ml.htm .
Teď už ale začnu po koupeli masírovat - masážním olejíčkem pro miminka od Karla Hadka a budu doufat, že k vánocům dostanu od štědrého ježíška další várku l´Occitane.

my koupeme zhruba od konce šestinedělí každý den, předtím tak obdem, i jen 3x týdně. ale teď už se fakt propotí, poblinká nebo pokadí ,takže fakt koupel potřebuje. :qu: co se týče kosmetiky, museli jsme jí úplně zrušit, měl reakci i na olejíček. v porodnici nám říkali, že se nemá používat nic parfémovaného, že si tím zakládáme na pozdější alergie, že se to uloží v tělíčku. teď přidávám Oilatum - to jediný snese - je to mýdlo a zároveň to udělá na kůži trochu film, takže pak nemusím mazat.

ahojky kupem každy den v čistej vode ..na vlasky obden použijem šampon od johnsona a premastim slnečnicovym olejičkom z lekarne denne lebo sa jej ešte lupe kožička :cc):

ahojky. Koupeme každý den. Většinou jen v samotné vodě a dvakrát nebo jednou do týdne dávám kojeneckou koupel Weleda a pak ničím nemažu. Jinak mažu olejem weleda.

:) Ahojky, kupeme kazdy den..niekedy obden...do vody nedavam ziadny olejicek...ale obden pouzivam bupi mydlo..obycajne detske:) po koupeli ju natieram ondrejovkou..masticka, ktoru kupi v lekarni..nadherne voni a dieta tym poriadne premastis a okrem toho krasne voni :)

Nazdárek. My koupeme každý den. Mydlíme ale jen ob den. Když není prcek vyloženě suchej a neloupe se, nemažu ničím. Jinak mám olejíček Batole od Alpy. Doktorka na něj koukla a řekla, že je dobrej. Taky povídala, že ho nemám mazat, když to není potřeba.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka