Ovocné hody

19.11.2007

Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemůžu moc mimískovi nebo sobě nějak uškodit, když jím hodně ovoce, denně mám tak 2-3 kusy nějakého ovoce, úplně se po něm můžu utlouct.

Nene neublíží ja taky jím každý den tolik i víc a jím tak skoro celý život chi,Jen papkej vitamínky jsou moc zdravé

jen papej ovoce, to se může, já ho do sebe taky pořád cpu, měla jsem ho vždycky ráda a teď snad ještě víc.

Normálně jez na co máš chuť, protože tělo si většinou samo řekne přesně, co potřebuje... a mimochodem zastánci zdravé výživy doporučují minimálně 5 kusů ovoce nebo zeleniny denně! Takže s tím to klidně přeháněj... I když koš pomerančů by asi taky nebyl úplně košer, ale maximálně se po tom osypeš :o)

Ahojky, tak to já jsem ovocnej lux a vůbec mě netrápí, jestli sním za den 10 jablek, 3 pomeranče a 2 banány :) ovoce a zelenina je nejlepší na takové ty "nesprávné chutě" po sladkém

teda, děkuju za pochvaly, já se tedy musím ovládat, abych jedla jen ty max 3 kusy, protože jsem si myslela, že víc by pak už bylo opravdu hodně, ale kdybych mohla, tak je jím od rána do večera. Měla jsem strach abych se nějak nepřevitamínovala céčkem.

In reply to by RenataMor

ale ta chemie sepřes kůru nedostane.... A já tedy kůru nepapám...
Ale spíš si myslím, že hodně C, taky není nic dobrého a žaludek s tou kyselostí určitě bouje...

In reply to by RenataMor

:-))) mě jen zarazilo, že jsi zrovna řekla jen mandarinky,kdyby jsi řekla obecně citrusy,tak chápu..ale zrovna jen mandarinky, tak sem myslela,že maj něco nekalého v sobě..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka