3D :o))))

29.08.2008

Ahoj holky, tak nevydržím a musím to napsat, právě jsem se vrátila z 3D, bylo to něco naprosto úžasnýho :c: - vidět našeho mimíka, prý je to pěknej čert, pořád s sebou šil, cucal si ručičku a celou dobu u toho klečel :s: ...no a doktorka s určitostí potvrdila, že to bude chlapeček, takže to už konečně víme! Je to tak náááádherný vidět miminko už ted, pořád musím na tu fotku a video "čumákovat" :h: :///:

Holky, děkuju moc za povídání, teď přišel domů "taťka", tak se jdem spolu podívat na to dvd... Mějte hezký večer a víkend! :girl: :a:

No říkali jsme si s manžou, že na 3D nepůjdem, že stačil ten velký ultrazvuk, z toho jsem byla taky půl dne v euforii, ale když to tady tak čtu, tak to teda žádný nene a objednám se tam :)

In reply to by Kotina

Já se na velkym UTZ zeptala doktorky, jestli je to v pořádku - mít extra 3D ultrazvuk navíc a ona říkala, že to vůbec nevadí a není to škodlivé. takže jsem se objednala a s normálním se to nedá vůbec srovnat. tady máš mimíka v celé parádě, s obličejíčkem... Takže rozhodně to tvoje "nene" podporuju, bude to skvělý! :one:

Ahoj gratuluji k chlapečkovi. :cc): Také čekáme kluka :cc): . Fotečka je nádherná. Prostě to 3D za to stojí :s: :a:

In reply to by Veru5

Dík měli jsme štěstí, malej bude "fotegenickej" :s: krásně se předváděl. :cc): Fotek mám několik........ tady je, ale nejhezčí!!!!!!!!! :one:
Kdykoliv jsem byla na ultrazvuku ať u Dr nebo na srdíčku vždycky "řádil" a krásně na nás koukal a s velkou radostí nám ukazoval že je opravdu chlap :cc): a ne holčička :girl: . To budou doma bytky :s: :dance:

In reply to by Llotta

Třeba z něho bude model! Nebo mediální hvězda, když se tak hezky předváděl :s: Ale tahle fotka je fakt dobrá, tam už máš jasnou představu, jak bude vypadat, ne?! Ten náš řádí taky, až doktorka říkala, že je to pěknej čert a že nám snad z těch videí něco vyjde, protože řádil fakt slušně. To jsem si taky říkala, že člověk cítí jenom zlomek ze všech pohybů...protože tam pořád něco dělal, ale sama jsem cítila jenom ty velký údery.. Když přítel viděl, jak ten náš klečí, tak pak dodal, že doufá, že to nebude nějakej náboženskej fanatik :s:

In reply to by Veru5

Tak teď jsi mě dobře rozesmála :s: . Fanatik jo?? No mně vždycky řeknou ááá druhé hyperaktivní :dance: :dance: dítko v rodině, to se mi zatmí před očima :00: , protože ten první je "živej" :dance: :dance: a aktivní až moc. A čím je starší tím je to horší :n: . :dance: . Buď ráda, že je malej čiperka a dává o sobě vědět! Kamarádky byla několikrát na ultr. a nemá jedinou fotečku , protože malá se pořád točila zádíčkama a moc se nechtěla hýbat. I na srdíčku chodily holky do schodů a mimi si v klidu hajala nebo vystrkovala zadeček :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by Llotta

..no, ono to tak vypadalo - klečel, skřížený ruce na prsíčkách... :s:
Taky si myslím, že hyperaktivní je lepší, než apatický miminko..jestli bude po mně, tak si ale užijem :00:
Takže ty už máš jednoho čertíka doma! Kolik mu je? A těší se na mimi? Nebo je ještě majinkej?

In reply to by Veru5

Je mu 9 let. ;) Teď jde do třetí třídy. Zatím se těší, pořád mi hladí bříško, malej tam kope jako ďas, ale ten starší to necítí!!! :s: :s: Doufám, že mu to těšení vydrží!!!!!!!!!!!!!!! :00: Tím, že musím ležet, je hrozně "důležitý" :dance: , snaží se vše udělat a zařídit. -od pondělka mám po rozmazlování už jde do školy. :r: Opravdu je lepší hyperaktivní, ale v rámci nějakých mezí- do dnes špatně usíná atd.......... A co ty?? jsi doma,nebo chodíš do práce? Čekáš první??? :a: :a:

In reply to by Llotta

Ahoj, tak to už je velkej a ted, jak má starací "funkci", tak zároveň i důležitej, navíc i ta škola, to bude zase plný jiných dojmů...no to je hezký! :///: Pamatuju si, že jsem jako malá ale taky necítila pohyby, a to dokonce ani když byla mamka v 9.měsíci..děti asi očekávají něco výraznějšího..
My čekáme naše první mimi, takže to všechno prožíváme.. :h: občas mám ale strach, aby všechno bylo v pořádku. Měla jsem totiž nějaké nehezké gyn.problémy a operaci a také v začátku těhu špinění..no a tak jsem ted něco přes měsíc doma..
Chtěla jsem se tě zeptat, jestli někdy cítíš strach, aby miminko bylo v pořádku..občas se totiž fakt strašně bojím... :O

In reply to by Veru5

Ahoj to víš je to chlap! Ale občas dokáže pěkně zlobit! Strach? Ten mám pořád já před dvěma lety přišla o dvojčata - bylo to před vánoci tak si to dovedeš představit. To bylo v roce 2006 a od té doby jsem nemohla otěhotnět. Už to vypadalo, že půjdem na umělé. A mimísek se chyteil letos v únoru. Strašně jsem se bála, byla jsem jak "máčo" pořád jsem se chodila kontrolovat! Jsem učitelka............ takže o to bylo horší! Ale vydžela jsem a na první kontrolu jsem šla až 21 dubny ( že jsem těhu jsem zjistila před velikonocema), moje Dr chtěla okamžitě rizokovku, ale já byla tak vyklepaná, že jsem to odmítla , protože představa jak se celý den chtěnechtě jen pozoruji mi byla přímo odporná. Na rizikovku jsem šla až koncem května, kdy už to opravdu v práci nešlo (já snad zvracela i vzduch). No a pak ten kolotoč screening a plodovka a pak to tvrdnutí břich a bolesti........ pořád do kola!! TeĎ opravdu ležím, každá sebemenší bolest mě okamžite k smrti vyděsí!! A doufám, že si ten náš malej už dá konečně pokoj, vydrží až do zdárného konce...... Teď si mě přebrala i riziková poradna tak už by opravdu mělo být vše v poho. Jen mě začali strašit císařem (mám vyhřezlé plotýnky). Tak teď ti nevím a bojím se dvakrát!
Tak to se máš na co těšit první mimi..... koukala jsem, že jsme přibližně stejně staré. To si to užiješ viď? Sažím se dát na rady všech okolo, abych se nenervovala a užívala si to............. ale................. Znáš to!!!!! Martina

Ahoj, je to fešák!!! A gratuluji k chlapečkovi! Já mám fotku z 3D jako plochu na počítači a vždy nám vyčaruje úsměv :s:

In reply to by Pavule

díky Pavule! Jsem moc ráda, že už to víme a ted začne nakupování ve velkém! :///: A samozřejmě jsem si ho dneska natáhla taky jako plochu...ježiš, já už se tak těším! A v kolikátém týdnu jsi na tom byla?

In reply to by Veru5

Doktor říkal, že po mně má ouška a po tatíkovi nosánek, ale mně přijde, že má i mojí pusinku. Uvidíme no. prý v tomhle týdnu jsou jen potažený kůží a nemají žádný tuk nic a ještě se změní, jsem na něj hrozně zvědavá!!!!!!

gratuluju ke krásné fotečce a ke chlapečkovi ;) Já jdu na 3S v pondělí, taky se už nemůžu dočkat. To budu akorát končit 29tt... doufám, že jak je ten můj mazlík (taky čekáme chlapečka) čiperný v posledním týdnu, tak bude i v pondělí, aby tam bylo něco vidět.
Tak hodně štěstíčka a zdravíčka :w: :k: :k:

In reply to by Lékor

děkuju! Od chvíle, co jsem přišla z 3D domů, tak nedělám nic jinýho, než si to pořád prohlížím. Nejrači bych si 3D pořídila i domů :s: Určitě budeš také nadšená - hlavně, aby byl taky dobře natočenej...ten náš byl ze začátku takhle z profilu a pak už se otočil a viděli jsme ho pouze zezadu, doktorka říkala, že se to stává dost často.. Ten náš čertík se naštěstí probudil, jen co jsem si lehla na křeslo, takže máme parádní videa, jak se hýbe a dělá spousta věcí. Tak moc držím palečky, aby ten Váš mazlík byl taky vzhůru a hezky se předvedl! :k: :k: :///:

In reply to by Veru5

že jsi u toho furt nalepená :c: Moje kolegyně měla nádherný 3D, a fotka z toho byla opravdu taková, jak se malej potom narodil - prostě ta podoba tam byla. A už z té fotky jsme věděly, komu je ten jejich malej podobný. Tak jsem vážně zvědavá, jak to bude u toho našeho prcka :) Ale jakmile lehnu na záda, tak se bude mrskat - teda dote´d to dělá, tak snad mě v pondělí nevyšplouchne :s:

In reply to by Lékor

Fakt až takhle detailní to bylo? to byla si pozdějš, ne? Nevíš v kolikátém? My z fotky jenom poznali, že má velký spodní rtíček po nás, ale podoba tam zatím není. Možná by to chtělo fotku zepředu, ale to až příště...přemýšlím, že bych tam ještě zašla tak za 2měsíce..
No, tak to, aby mě nevyšplouch, jsem si taky říkala, protože lehnout si na záda znamená spousta hrabání, nebo co tam všechno předvádí, takže naštěstí "hrabal" taky. Tak doufám, že pak pošleš vaší fotečku mrnouska :)

In reply to by Veru5

že byla tak nějak kolem toho 30tt, ale úplně jistá si nejsem. Mně totiž taky říkala, že mám na ten 3D ještě čas, ale na stránkách Podolí jsem si přečetla, že je to akorát kolem toho 30tt, takže jsem si tam cinkla, a objednala mě právě na pondělí. Volala jsem tam asi před dvěma týdny.
Já mám pocit, že mi tam malej dělá "bazény", plave, otočí se a odrazí...plave,otočí a odrazí :s: A někdy manžu podezřívám, ža mi tam s mimi propašoval i boxovací pytel, jak malej vyvádí :00: :s:

In reply to by Lékor

No, tak to je o 7 týdnů později, než jsem já, to fakt už je mimi velký..a ty jsi na tom podobně, takže třeba taky budeš vědět, po kom má čumáček :) Ale bazény jsou dost dobrý, nekoukala jsi takhle náhodou na Olympiádu? že by se nechal inspirovat Phelpsem a začal trénovat na zlatou? :s: No, tak je to jasný, budete mít plavce, který bude umět parádní otočky ke konci bazénu :s: :one: My budem mít bud podle toho klečení náboženskýho fanatika anebo hraboše/archeologa, protože pořád cítím, že tam něco hrabe.. :s:

In reply to by Veru5

mám pocit, že bude podobný manžovi, vůbec nevím proč. On má manža takový roztomilý "nosík", jeho dcera z prvního manželství ho má taky, a já nevím proč, ale na druhém ultrazvuku jsem si vsugerovala, že to bude celej taťka, nějaký jakoby náznat toho "nosíku" jakoby tam byl :s: :) Tak uvidíme. V každém případě sportovec bude určitě, a doufám, že raději ten plavec (to víš, že Olympiádu jsem sledovala :s: ) než ten boxer :///:
Ale ten váš náboženskej fanati - to je teda dobrý přirovnání. Tak radši ten archeolog, ne? :s:

In reply to by Lékor

Chichi, takže manža produkuje miminka se stejnejma čumáčkama? no, aspon je jasný, který mimíci jsou jeho ;) to je super, vidět podobu.
S plavcem souhlasím, mají hezčí těla a nevymlácené mozky..koukala jsem chvilku i na box, ale...brr :n: ..no, takže je jasný, že to bude plavec, když jsi sledovala Olympiádu, tak to měl z první ruky! :one:
Ten náš bude bud archeolog nebo hraboš v papírech...možná to bude mít po tatkovi, ten taky pořád něco sepisuje ;)
Máme to ale šikovný miminka! :h:

In reply to by Veru5

jak ten malej bude vypadat. Kdyby byl po manžovi i aspoň chytrej, to by byla dobrá kombinace, ale už by na mě byli chtráci dva :s:
Takže pomalu budujeme mimčům kariéru, aniž by byli na světě, co? :///:
Tvůj manža se se hrabe v papírech? A copak sepisuje, snad romány? :///: Já se taky hrabu v papírech, ale souvisí to s čísílkama... Aspoň můžu počítat ty bazény, co mi malej v břiše dělá :c:

In reply to by Lékor

Ahojky, já už nestíhala...sone byla skvělá, jen jsem si na sluníčku dneska spálila dekolt, tak vypadám jak rak...Jinak ale doufám, že sis návštěvu taky hezky užila :o) A na fotečku v úterý se už mooooc těším :)

In reply to by Veru5

tak už jsem tu dneska podruhý. Ráno jsem tu odpovídala, a vůbec to nechodilo, a ta odpověď se vůbec nechytila :(
SONE utekla, šílený. Byli jsme u přátel na chalupě, tak vládne takový klídek, pohodička a relax, že se mi vůbec nechtělo zpět do Prahy a do práce... Ale už jen párkrát :)
Tak dneska jdu na ten 3s, jsem napnutá jak kšandy, jestli se malej ukáže, a co z toho bude. Pokusím se, pokud to bude stát za to, to sem pak zítra nějak dostat. Strašně se těším, že po měsíci malého zase uvidím :cc):

In reply to by Lékor

ahojky, to mi povídej, mě to nešlo několik dní..fungovalo mi to jenom jako prohlížeč a když jsem chtěla odpovědět, tak stránka neexistovala.. Jé, taky bych chtěla někam na chaloupku, sedět venku, grilovat si masíčka... :) My procházkovali, bylo hezky, tak jsme užívali sluníčka a popíjeli horkou čokoládu a mlsali dobrůtky..
Tak jak dopadl ultrazvuk? co mimísek, doufám, že se moc nestyděl a ukázal se??? No, povím ti, že jsem od pátku nalepená na 3D fotkách a videu mimíka, přítel mi video stáhnul i do mobilu, takže si to pouštím pořád dokola a mám naprosto euforické stavy - samozřejmě, že mimík má nejkrásnější ručičky, nejlíp otevírá dlaničku a celej je prostě nejkrásnější! :s: je to ted nejlepší věc na světě!

In reply to by Veru5

Jukni to mého blogu, přidala jsem tam včera příspěvek, a když se mi to zadaří, tak tam dneska šoupnu tu fotečku. Sice není až tak moc dobře vidět, ale mám dvě fotečky, na jedné se krásně usmívá. Až to půjde, tak stáhneme z videa ještě nějaké fotky, taky tam najdu pěkné.
Můžu ti říct, že jsem to včera trochu citově nezvládla, normálně jsem budlela. Ještě že tam byl manža se mnou, protože večer, když jsem na to koukala znova doma, tak jsem toho najednou byla tak plná, že jsem měla pocit, že kdybych s ním o tom nemluvila, že prasknu, jak jsem toho byla plná...
Tak jsem poprsila kolegyňku, ať mi aspoň ty dvě fotečky nascanuje, tak uvidím, jak to bude vypadat...

In reply to by Lékor

chacha, tak jsem z tebe mrtvá smíchy! přečetla jsem si ve tvém blogu tvůj včerejší článek a jsi naprosto stejnej případ jako já! :one: já od pátku čumákuju na to video, vychytávám každej detail, dokonce mi ho přítel musel stáhnout i do mobilu a pořád dokola si říkám, že je to NASE mimi! to je beztak paráda, tenhle 3D! do konce těhu bych chtěla jít ještě jednou..
Tak až budeš mít fotečku, tak určitě pošli a dej mi vědět, ju? at ti toho mrnouska taky okouknu :-))) :\x:

In reply to by Veru5

dost naplno. Teď jsem mluvila s mámou, a do telefonu jsem jí začala normálně řvát, jak je to naše mimi nejkrásnější na světě, a že to sama uvidí. No, vložila jsem do blogu scan z fotek, není to úplně povedené, ale je tam jedna fotečka s úsměvem. Tak na to jukni. Určitě budu mít další nové fotečky z videa, pak je sem taky šoupnu...

:-) Já jsem na 3D nebyla. Kdy se chodí? Kdes byla ty? Já byla zatím jen na velkým UZ na Bulovce. Pohlaví samozřejmě neznáme. Manžel je zvědavej, ale já ne :-) Ale stejně mělo mímo nohy křížem...
A tys tam viděla pindíka???? Nebo ti to musel Dr. říct?
Gratuluju ke klučinovi!!!!!!!

In reply to by jerabina

Já jsem byla ted ve 23t. Mimi tam sice není vidět celé, ale zase jsme hezky viděli obličejíček. No a pindíčka nám doktorka ukázala, vlastně to byl pohled zdola, takže jsme viděli stehýnka a mezi nima ten "poklad" ;) takže jsem si říkala, že to bude asi pindík s kouličkama - bylo vidět obojí - no a ona pak videozáznam stopla a potvrdila to. A ty nejsi zvědavá vůbec? nenecháš si to říct?
Byla jsem na 3D v OG Group ve Vodičkový, zkuste webky www.oggroup.cz. A za 1000 ti pořídí dvd s fotkama a videem (je jich tam tak 5), nejlepší fotku vytisknou - tu jsem přiložila - no a ještě řeknou pohlaví. Bez toho pohlaví je to asi o stovku levnější. Takže je to levnější, než třeba v Podolí.

ahoj,tak gratuluju ke chlapečkovi,taky čekáme klučinu.už se taky těšim na 3D,můžeš mi prozradit kde si byla a kolik to stálo?díky pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka