Ahojky

19.11.2007

Ahoj maminky, těhulky, snažilky, jakpak se máte? Tak já začínám 17tt a budu netrpělivě očekávat nějaké pohybíky, už možná sem tam něco cítím :) ... je to takové zvláštní. Na kontrolu jdu až příští čtvrtek, tak snad bude všechno v pořádku, kdyby mi dělali UZ, myslíte, že by už mohlo být vidět, co to bude? Hrozně se těším, až budu mít nějaké to bříško, až to na mě bude víc vidět.

In reply to by Anuška (neověřeno)

Tak to určitě dám vědět, sice jsem si to nejdřív chtěla nechat jako překvapení, ale miláček to prostě chtěl vědět, prý on žádné překvapení nechce, ale já už jsem teď taky hodně zvědavá, co to bude, takže se to s největší pravděpodobností neukáže ...

já dneska začínám 10. týden a na kontrolu jdu příští týden ve čtvrtek, čekají mě odběry na kompletní laboratoř, zase budu mít modřinu, jako vždycky.

In reply to by horkykafex

Tak já největší měla, když mi jednou dělal doktor, shodou okolností gynekolog, už ani nevím proč, ale to byla modřina přes celou ruku skoro, kolem dokola, ani jsem nemohla pár dní ohnout loket, vypadalo to hrozně strašidelně.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj je mi to jasné, ale některé sestry se to prostě nenaučí nikdy, za mnou chodili zkušené sestry, že jim nejde někdo nabrat, vzala jsem to do ruky a nabrala jsem na poprvé a všichni se divili, čím to asi je.

Já začínám 17. týden zítra. Taky už se těšim na pohyby. I když včera jsem 2x cítila něco v břiše, ale nevim, jak to popsat, ale bylo to zvláštní, sice žádný bublinky, jak tu psaly holky, ale možná... :o)

In reply to by terčula

Tak já taky úplně bublinky necitila, aorát dneska ráno, když jsem se ještě válela v postýlce, tak jsem jako něco ucítila, bylo to hodně zvláštní, ale krásné, určitě to bylo ono, až bude mimi větší tak to bude líp cítit.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A jestli se můžu zeptat, odkud přesněji jsi? Já jsem ze Štětí, třeba jsme někde blízko. No to je opravdu škoda, že se nechce ukázat, ale ono si to rozmyslí.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je pravda, to není blízko, to je na druhém konci ústeckého kraje ;) no jo, jsou veliké ty kraje.

Ahoj ja dneska zacinam 18tt a za chvilku uz pudu na kontrolu tak se moc tesim.Taky uz se tesim az se zasne mrnousek hybat.Uz tam bude urcite videt a bude velikje ja doufam ze nam udela utz abyhc ho zase videla je to krasny.a dovim se jak nam dopadly vysledky.

In reply to by blondyna

jo, to máš pravdu, já se taky vždy těším, když na něho kouknu, naposled mi dělali UZ ve 12tt a hrozně jsem čuměla, jak se tam vrtěl, málem se nenechal ani vyfotit. A minule mi vlatně brali krev tak asi nějaké výsledky tam budou taky čekat, ale kdyby bylo něco hodně špatně tak by zavolali. Ale jinak se cítím docela dobře, jen hrozně unaveně. A držím ti palečky u doktora.

In reply to by Alenka

No ja byla ve 13tt na kontrole.ale myslim si ze mi utz dneska delat nebude az priste.Ja byla na krvy ve stredu,ale musim se priznat ze jsem vubec na ty vysledky nejak nemyslela ani ve spatnym ani v dobry.Lepsi je o tom moc neuvazovat pak je to horsi a horsi.My se nechame prekvapit co to bude.

In reply to by blondyna

to je fakt. Mě nedělali minule UZ ale já ho teĎ jak půjdu budu chtít, kvůli fotce, protože se sjede rodina, budu se vdávat, tak abych se mohla pochlubit fotečkou. Ale táta se na to nijak netváří, protože on má nějaký porušený barvocit, tak tam na tom nic nevidí, tak prý si počká na realitu, až si to malé pochová.

In reply to by Alenka

no co ja vim tak utz se dela ve 12 20a 30tydnu pak uz se jedine prej plati za 200kc me rikala sestricka ze mi ho bude delat az ve 20 tt tak nevim jestli to bude tedka nebo az za meic ve 22tt no necham se prekvapit uz to mam za par pak apisu co a jak nam dopadlo .

In reply to by blondyna

mě zatím dělali pokaždé, co jsem tam byla, protože jsem měla nějaké problémíky, tak to hodně kontrolovali, navíc budu v 18tt tak bych je ukecat mohla, nebo že bych pak zase šupajdila tak brzo na kontrolu? No uvidím, se zeptám, za to nic nedám, přinejhorším mi ho neudělají no. Ale to jim budu dělat smutná kukadla ;)

In reply to by Alenka

jen aby ti ty smutny kukadla vysly.ale ja myslim ze ti ho uz udela kdyz ti ho nedelal minule.To ja taky mela ze zacatku porat protoze jsem to vedela hnedka od zacatku tak se bal aby tomu neco nebylo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka