DOTAZEK-kdy si chystat tasku do porodnice????

09.08.2008

kdy si chystat tasku do porodnice????veci uz mam koupene,ale kdy si mam nachystat tasku,abych pak nelitala na posledni chvili.veci do porodnice jste meli v mensi cestovce nebo v jine tasce,abych si nepripadala na prijmu jako blazen.

taky jsem ve 36.tt, tak jsem si sepsala, co si zabalim a pomalu si to peru a žehlim. Za tejden jedu na pár dní s kamarádkama,to se mi bude lámat 37. a 38. Tak to sbalim, kdybysme pak jeli náááhodou s manželem každej odjinud, ať to má nachystaný. :///: Myslim, že se mi to vejde do malý tašky cestovní, vynecham asi župan, je objemnej a stejně ho nenosim. A jednu tašku s věcma pro mimi, tu mi pak přiveze ten můj pozdějc. :)

Já jsem ji měla připravenou tak měsíc před porodem! Rozdělila jsem si věci do dvou tašek- do prvni, což byla menší cestovní taška, jsem si dala věci do porodnice(župan, košili, kosmetiku, pantofle...) a do igelitky oblečení na cestu domu pro sebe a pro malého(tu mi přivezli až když pro mě jeli). V porodnici mě pak chválili, že jsem si vzala malou tašku, že jsem rozumná... :///:

Já ji měla nachystanou měsíc dopředu (menší cestovní tašku a igelitku) a když mi začaly bolesti, tak jsem tam jenom dodala drobnosti jako kartáček na zuby apod. Takže už bys možná mohla začít balit. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky