postýlka

31.10.2007

Maminy,tuhle jsme byli s přítelem v obchodě pro děti a měli tam postýlku přesně jakou potřebujeme a byla v akci,tak jsme si udělali radost a koupili jsme si ji.Máme ji vedle v bytě u mamky ale ve stejném baráku co bydlíme i my.Myslíte,že to vadí????Kočárek vím,že by neměl být doma,ale o postýlce nic nevím.Vím,že je to brzy,ale prostě jsme prdlí a za tu cenu jsme se nechali unést a koupila se.Jen nevím jestli může zůstat tady v baráku nebo jestli ji máme někam odvézt.Co myslíte??????????

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to máš dobrý,taky se těším až půjdu kupovat kočárek,když mě všichni strašily.Postýlku už mám a kočárek bude možná kolem vánoc.No prostě uvidíme.já budu mít kolébku,kamarád dělá v truhlířství tak nám ji udělá,už jsme byli do ni koupit matraci:-)))

Já viděla super postýlku teď nedávno. Jsem v 15 týdnu a už ji mám doma.. Taky hodně brzo, ale myslím , že to neva.. Stejně po novém roce se má zvýšit DPH.. Tak jsme možná udělali dobře..

ahojky tak to gratuluji k postylce a vubec nemej strach z nejakych pover, ty se tykaji hlavne kocarku, my uz mame postylku slozenou v loznici a to jsem teprve 24tt:-))

In reply to by Beruska07

mooooc děkuju,mám z ní strašnou radost a přítel taky.Taky bych ji nejraději rozložila a alespoň se na ni dívala:-)))O kočárku jsem věděla,ale o postýlce nic.Mamka taky říkala,že to navadí,ale někdo mě straší:-(Asi prostě závidí:-)))Nejraději bych už všechno nakoupila,když vidím ty krásné věci tak mě to pěkně hřeje u srdíčka:-)))Už něco mám,ale ještě je toho málo:-))

In reply to by Beruska07

To já mám něco málo,ale mám zavinovačku kráááásnou,povlečení do postýlky i nebesa.Ještě bych chtěla nějakou kosmetiku:-))No je to prostě úžasný:-))Čekala jsem na ty výsledky z triple testu a když mi řekla sestřička,že jsou v pořádku,tak jsem rozjela nakupování:-)))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka