Mimodelozni?

28.03.2018

Dobrye dopoledne devcata,prosim pekne,12.2 jsem mela posledni mrchu,po vynechani positivni tehotensky test, dle posledni ms bych mela byt dnes 6+2,vcera jsem byla u lekare ,kde me vystril,pohmatem bricha je delova zvetsena,cipek prokrveny,jenze na utz vubec nic :( neco jako bublinu zahlidl ale to spis rikal,ze je nejaky stin a ne tehotenstvi,vajecniky a vejcovod take prazdne zatim,dneska mi bral hodnoty na hcg ,zitra si mam volat..uz ted me presvedcuje,ze se jedna o mimodelozni,vcera jsem si jeste delala test a byly tam dve krasne carky,silne okamzite naskocila dalnice jak brno,myslite ,ze to opravdu muze byt mm?stalo se vam ,nektere,ze nebylo vubec nic videt a bylo z toho nakonec normalni tehu?dekuji za kazdy postreh

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, možné to určitě je. Délka těhotenství se určuje dle poslední menstruace, ale těhotenstí může klidně být kratší. Ovšem bohužel i mimoděložní těhotenství to může být také.
Já sama byla mimoděložně těhotná 2x a při prvním se to zjistilo pouze z krve. 14 dní jsem ležela v nemocnici na pozorování, kde mi byla každý den sledována hladina hcg, na utz do poslední chvíle nebylo nic vidět. Těhotenství ukončeno přesně 8+3tt. Při druhém bylo vidět mimoděložní už v 5+6tt. Při obou jsem vždy špiněla a co jsem všude možně načetla, tak slabé špinění bylo vždy.
Výsledky krve dopadly jak?
Každopádně držím pěsti ať je vše ok.

Kenniik (neověřeno)

Otěhotnět jsi mohla kdykoli, takže klidně až před prohlídkou u MUDr., tudíž ještě nemusel nic vidět, druhou možností je bohužel nevyvíjící se těhotenství, nicméně to by zjistil až z dalších kontrol-jestli Hcg stoupá, jestli se plod zvětšuje.

In reply to by Kenniik (neověřeno)

Jen tedy ještě si neodpustím. Co to je za doktora, že tě hned tak stresuje. Jako by nestačilo říct: Zatím nic není vidět, přiďte zítra na krev.
Jako lékař se určitě už setkal s tím, že se těhotenství potvrdilo později

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky