Panická porucha

30.03.2018

Ahoj, holky nemáte některá zkušenost s panickou poruchou. Případne nemáte odkaz na dobré stránky, kde se dají zjistit bližší informace. Případně je nějaká diskuze? Díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:
Elipa (neověřeno)

Ahoj, s panickou poruchou žiji od nástupu na střední školu a tedy téměř 12let. Poslední 4 roky již nemám silné záchvaty a objevují se zcela zřídka. Nejvíce mi pomohlo naučit se dýchat, sem tam si zacvičit jogu a hodně spím. Co nejvíce se snažím vyhýbat spouštěcím příčinám (klasika stres alkohol). Asi vám úplně nic konkrétního nedoporučím. Já kdysi dostala brožurku, která mě svým obsahem snad děsila omnho více než samotný fakt vlastních stavu. Také s léčivy mám spíše negativní zkusenost, časem si to sedlo. každý to samozřejmě má jinak. Přeji hodně pohody :) e.

Fia (neověřeno)

Muj deda mel panickou poruchu, je to pomerne komplikovana psychicka porucha, vynikajici knihy pise Jan Prasko, kde byva postup a nacvik chovani, kdyz dotycny dostane atak paniky. Je dobre, kdyz tento postup bude mit neustale u sebe (treba na lednici, v kapse u bundy)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka