program pro těhotné

26.02.2018

Dobré ráno holky, touto cestou hledám nové informace i tady, hledám i na FB... V pátek jsem v metru zaslechla dvě nastávající maminky, které si povídaly o nějakém programu pro těhotné, kde jsou uložené utz snímky, videa a dokonce lékařské zprávy...nevím název, ale mělo to takové fialové logo, holky si ukazovaly i vytištěné utz snímky (jo a já je sledovala a poslouchala :00: ) Možná mi některá z vás poradí? Nebo tu dokonce jsou ty mamky mezi námi? Bylo mi hloupé se zeptat přímo jich na živo...Děkuji za tipy!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Koukni na jejich FB, mají to moc hezky udělané, zábavnou formou, a pokud budeš chtít víc detailů, zkusila bych jim klidně napsat ;-)

Ahojda, nejsem sice jednou z maminek v metru (mimochodem, to je fakt povedená představa :-D ), ale myslím, že vím, co hledáš...můj doktor právě používá program, fialové logo maminky s bříškem, jmenuje se to MyFetView. Můj doktor je s tím hrozně spokojený a doporučuje to maminkám - jde o to, že se zaloguješ, a máš přístup ke utz snímkům a zárověň zprávám z vyšetření. Pokud ma tvůj lékař možnost pořídit i videa miminka, pak tam máš i videa...pro mě jsou nejdůležitější fotky, to se přiznám, že se kochám každou chvíli na telefonu a chlubím se všem okolo :-D
Kdyb tě ještě něco zajímalo, tak de ptej :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka