Do kdy se dává Vigantol?

14.10.2009

ahoj, mám dotaz, nevíte někdo jak dlouho se dává dětem Vigantol, do jakého věku? Musím se přiznat že občas zapomenu dát, hlavně teda když třeba jedu bez malé do města na půl dne(když ji hlídá babička). Pak to udělám tak že ten další den dám 2 kapky, ale nikdy ne víc. Připadám si někdy jako neschopná matka že zapomenu ale stane se mi to tak 2x-3x do měsíce. Protože toho mám někdy nad hlavu a nezastavím se od rána do večera... a až když malá večer usne si vzpomenu že jsem prostě zapoměla.

Kliknutím vložíte smajlíky:

U obou dětí jsem dávala vigantol každý den do 1 roku a po jednom roce dávám vždy přes zimu a beru ho společně s nimi :)

Klíďo dávej dvě, nic se nestane, to množství je tak malý, že děcko nepředávkuješ - my máme předepsaný 2 kapky pořád a to je prcek normální donošený, zdravý dítě.

In reply to by Ja_hruška

No já četla, že už v jedné kapce je toho vitamínu mnohem víc, než je potřeba, ale že tak malá dávka, která by dětem stačila, vyrobit nejde. Každopádně dvě kapky neuškodí. Já to dělám tak, že když jeden den kápnu dvě, druhej den nedám žádnou. Jinak jak už holky psaly, bere se do roka a podzimní a zimní děti do roka a půl.

Ahoj ted jsem s dcerou byla na 5ti leté prohlídce a napsala mi Vigantol znova a přitom ji nic nechybí.A radši bych dávala jen jednu ikdyž zapomeneš.

Naše doktorka ho dává do roka, u podzimních a zimních dětí do roka a půl. Já taky občas zapomenu, ale příště jen jednu kapku :a:

Ahoj, my jsme dávali Vigantol do 2 let. Když zapomeneš, tak to určitě není tak tragický,ale příště dávku nezvedej.O.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka