Gravi Milk, Gravi drink - kdo má zkušenost???

15.02.2010

Ahojky maminky! prosím,kdo má zkušenost s těmahle výrobkama? Gravi Milk má být vitamínový přípravek pro kojomaminky. a Gravi Drink má snad obsahovat fenykl,ale není tak údajně cítit---nemám ráda fenykl!!!! :sick: Kdo má zkušenosti????díky za odpovědi! :a:

Můžu se zeptat, vy co ho máte odzkoušený, tak měly jste víc mlíka ?? Zajímalo by mě jestli mají tyhle doplňky nějaký efekt :)

Ahoj, já pila na doporučení Gravimilk a je moc chutný :). Mají více příchutí, ale mně nejvíce chutná ten malinový :)

Ahoj, já pila na doporučení Gravimilk a je moc chutný :). Mají více příchutí, ale mně nejvíce chutná ten malinový :)

Berkova

Maminky pomáhal vám někomu s tvorbou mléka? Doporučil mi ho pan doktor, tak by měl zajímali vaše zkušenosti. :-)

In reply to by Berkova

Já jsem ho začala pít už v těhotenství. Pořád mi bylo špatně a nemohla jsem do sebe nic dostat. Tímto jsem se aspoň nasytila a dostala do sebe potřebné vitamíny. Malé jsou teď 3 měsíce a stále ho piji.

In reply to by Berkova

Mně v těhotenství s tvorbou mléka pomáhal. Mléčným výrobkům jsem příliš nedávala, tak to bylo ideální řešení. Kolikrát mě i zasytil, když mi nebylo dobře od žaludku nebo pomohl, když mě honila mlsná ;-) 

Mě doporučil Garvimilk doktor, když jsem byla s malým poprvé na prohlídce... No, tak jsem si ho koupila, stojí asi 119,-..a je to prostě sušený mlíko (mám s vanilkovou příchutí)...dá se to pít, ale příjde mi to taky nějak zbytečný...

ahoj,já jsem gravimilk pila v těhotenství do té doby, než mi dvě lékárnice řekly, že je to úplně k ničemu...že ty vitamínky máš v normální stravě a tohle je jen tahání peněz...tak nevím

Ahojky, tak já gravimilk piju denně už tři měsíce (co se malá narodila) a asi funguje. Prsa mám pořád hodně nalité. Kupuju čokoládový a dělám do velké sklenice a jen z mléka. A je to mňamka :)

AHojda, já si koupila vanilkový gravimilk a po prvním ochutnání se mi pěkně zvedl žaludek a mám tu krabičku rozdělanou už 3měsíce a ani jsem se jí netkla. Mě to fakt nechutná..

Ahoj,ja si gravimilk občas koupím.Kupuju ten čokoládový a mylsim,že to na mlíčko i funguje.A navíc je to fakt dobré,já si ho míchala na půl s mlíkem a vodou a navíc chutnal i manželovi a upíjel mi ho

Ahojky,já jsem gravi-milk pila při kojení a řekla bych,že se mi po něm zvýšila i tvorba mléka.Obsahuje i plno vitamínů.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka