Casualplay S4 zkušenosti?

26.02.2016

Holky máte zkušenost s kočárkem Casualplay S4?mám ho chvilku a zatím v pohode,ale slyšela jsem na něj celkem negativní ohlasy,díky.:a: 

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mám ho už 16měsíců, kupovaný nový. No, jsem dost náročná, takže extra spokojená nejsem. Už bych do něho nešla. Na stupnici od 1 do 10 bych ho hodnotila na 6.  Taky jsem četla dost recenze a časté uváděné problémy s ním zatím nemám. Nevrže, dobrý i do terénu, přední kolečka se nezasekávájí, malá mi ve sportovní verzi neklouže dolů. Jeho velké minus ale je : Rozviklaná rukojeť ( už mám i kupovanou celou novou a po 2 měsících opět vyrachtaná) a totálně na prd je malá stříška. Zásadní problém. V zimě před větrem neochrání a v létě nezastíní. Kočárek za 25 tisíc by mohl být více vymakanější. Ta stříška je opravdu propadák. Je tam i okénko, což jako supr, ale sebemenší vánek a okénko je zavřené. Furt vymýšlím jak ho zafixovat, aby mi to tam furt nelítalo. 

A teda za ty prachy by mohl být v ceně i nánožník a vůbec doplňky +náhradní díly drahý jak prase. 

Takže supr pokud byla malá v korbě, ale sportovní verze....jo a ještě se mi bez problémů dostane z popruhů. Taky takové fórové. To i na kočárcích za pakatel jsou popruhy kvalitnější. A poslední věc, bouda rychle vyšislá. To u syna jsem měla podstatě levnější sporťák a černá barva byla furt černá.

In reply to by Ivik77

Malá je taky ještě v hl.korbě,tak jsem zatím spokojená,az bude ve sportaku,tak se uvidí no,ja si ho koupila,protože se mi uz x let líbil,taky jsem četla recenze atd a přesto jsem do něj sla,to je jasný,ze je spoustu lepších kvalitnějších kocaru,přemýšlím právě,ze sportak bych koupila jiný,ale stejně i přes recenze se mi S4 zbavovat nechce.:n: 

In reply to by Adushka0405

Nelze sehnat kočárek, který bude mít jen kladné recenze, vždy se najde někdo komu něco na kočárku nebude vyhovovat. Casualplay jsem chtěla už i pro syna ( před 7 lety), nějak to tenkrát nevyšlo a tak jsem si sen splnila až u malé:-) Škoda jen ta stříška neni tak vychytaná a za chvilku se ho budu muset zbavit. Ona je taky totiž posazená dost nízko a už teď ji malá má skora na hlavě, takže za chvilku se pod ní ani nevleze. 

In reply to by Ivik77

to je pravda, na každý kočárek je něco, každopádně mám možnost testovat plné kočárky :) , dělám asistenta malým dětem a teda Casualplay, no za mně kritika, nejen k boudičce. Za mně je top cokoliv od Peg Perega, nejvic GT3 , s tím se jezdí bohově, stříška parádní, stabilní, velká ložná plocha, tam nemám půl slova

In reply to by muf20

Jj GT3 jsem chtěla taky, ale ty barvy:-( Mam holčičku a vozit ji v modrém kočárku jsem fakt nechtěla. A ta zlatá se mi vůbec nelíbila. Koukala jsem, že se zde už dá sehnat taková do červena barva. Ale jinak dle toho co jsem všude možně vyčetla, tak jeden z opravdu hódně mála, dost kvalitní kočár

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka