KO 30+1, změna gynekologa

24.02.2016

Krásný den holky,

včera u mě proběhla poradna, tentokrát u nového gynekologa. S mou dosavadní doktorkou jsem byla spokojená, a s porovnáním včerejšího seznámení, bylo jasné, že jsme měly i ten důvěrnější vztah. S novým doktorem si ho teprve budeme muset vybudovat :-). Bohužel co mi zásadně vadilo, byla organizace její ambulance. I přesto, že jsem docházela na danou časovku, čekačko hodinu a půl nebo dvě nebylo nic vyjímečného :00: , a na to že jsem tam dojížděla 20 kiláku taky nic moc. Sedět dvě hodky jako funíci těhule co nevydrží sedět tak dlouho v jedné pozici a nejraději je v leže, žádný med. Toho nového mám mnohem blíž asi o polovinu a čekačky téměř žádné, je to hodně dobrý doktor jen ten vztah teda budem muset vybudovat a pak to bude tip top.

Nicméně, co mě svým způsobem zarazilo bylo... že jsem už počítala s císaře a momentálně to mám tak, že proč mě hnát na císař, když to není nutné. Je pokud možno pro přirozený porod, jsem i trošku ráda,ale jen se bojím, abych neskončila na akutním císaři v celkové narkoze. Takhle jsem měla naději, že malou uslyším jak brečí, můžu si ji nechat přisát a spoustu jiných krásných momentů související bezprostředně po porodu. Tak budu doufat a držte pěsti. 

 

ahoj :) a císaře bys měla proč plánovaného?Jen proto, první byl císař?Za mě se teda přimlouvám zanázor nového doktora-pokuď splníš všechny podmínky (jako velikost dítěte,správná poloha,jizva v pořádku)-určitě není nutné rodit znovu císařem... mám několik kamarádek,které zvládly po prvním císaři rodit normálně a byly maximálně spokojené... takže určitě doporučuji raději zkusit normální porod (pokud to půjde),i za cenu rizika toho,že se to zvrtne v akutní císař (malé procento) než rovnou plánovaný... myslím si,že je to zbytečné,pokuď je to jen z důvodu předchozího císaře... já taky měla prvního akutního císaře a od začátku druhého těhu jsem počítala a moc jsem chtěla přirozený porod... bohužel malej se netočil,zůstal KP  proto i druhý porod byl císařem :( ale děsně mě to mrzelo :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka