Problém s otěhotněním po prvním dítěti

10.01.2016

Ahoj, první dítě se nám zadařilo na poprvé. Když jsme se rozhodli pořídit sourozence, tak jsem byla celá natěšená. Teď jsem dost rozčarovaná z toho co se děje. Myslela jsem si že to bude stejně tak rychlé jako u první. A ejhle, ono to vůůbec nejde. Jak to!? Vždyť jsme oba zdravý, ovuluji (poznám to, i ovu testy pozitivní), milování načasované na plodné dny. Tak proč? Co se děje? Proč to najednou nejde? Začínám se bát že se to bude opakovat pořád dokola. Chtěla bych aby měli děti k sobě věkově blíž. Malé je 2 a čtvrt roku. Ale příroda to chce asi jinak:n:  Co mám dělat, jsou nějaké osvědčené bylinky na podporu, nebo nevim. Nikdy jsem se touhle problematikou nemusela zabyvat. Děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj :) tak moje zkušenost :) , mám jednu cácorku 4 roky, s předchozího vztahu, s ninějším přitelem jsme se snažili 7 měsícu ja v pořádku , ovulace vše vždy byl sex dá se říct v plodné dny a nic :-/..... Tak mi to nedalo a hnala jsme partnera na spermiogram který proběhl tedy 18.12.2015 no v tu chvíli jsme měli sex tak ruzně já nekontrolovala plodne dny, ovu prostě nic jen jsme se soustředila a myslela jsme na to jak dopadne spermiogram... no 6.1.2015 jsme pro výsledky šla.... byli katastrofické 8% dobrých, 8% špatných, 43% otačejících se jen na jednom místě, zbytek nehybných tak jsme to teda oba obrečeli , doktor nám řekl že to pujde nejspíše jen umělím oplodněním, no už jsme s ním byli tak nějak smíření že za pul roku jak našetříme tak s tím něco začneme dělat.... No musím říct že mi nebylo nějak dobře, 2x jsme zvracela, hlava furt bolela, ale po výsledcích spermiogramu a slovek doktora by mě ani ve snu nenapadlo že by to mohlo být s těhotenství. Přišel den D já měla dostat menstruaci kterou mám přesnou jako hodinky nepřišla, uklízela jsem v kuchynské lince a našla ještě jeden test tak jsme si řekla že si ho jen tak udělám že ho pak určitě nebudu stejně dlouho potřebovat :)... No a nestačila jsme se divim když jsme tam našla // :)....Nevěděla jsem co dělat první byla jsme štastná, najednou mi začlo docházet vše ty nevolnostu, unavenost, podrážděnost... Prostě to nebylo jen tak bylo to těhotenství :)... TAKŽE ZA MĚ : Nestrácejte naději když to chvíli nejde s partnerem s kterým už miminko máte, chce to asi chvíli čas ale určitě to pujde. :). Telo je opravdu mocný čaroděj a když nám to vyšlo po všech nejhorších zprávách tak Vám to už s jedním miminkem URČITĚ vyjde taky :)*smile* :€O: :cc): :a: :h: 

In reply to by Markii26

Ahoj *smile*  děkuji ti za tvoji zkušenost. Zase mi to vlilo trochu optimismu do žil. Úplně cítím tu radost z toho překvapení. A po všech těch zprávách co jsi dostala. To musel být výbuch štěstí. *smile*  Tělo si samo řekne kdy. Už jsem se vyprdla na sledování ovulky, plodných dnů a tak... Budeme se milovat jako dřív a nehlídat nic.. Tak uvidíme *wink*  Děkujíi

 

Ahojky, takze jsem uplne stejny pripad, prvni nam slo ani nevim jak a a o druhe jsme se zacali snazit v lete, od porodu jsem nebrala zadnou antikoncepci, takze jsem dle hlenu ma vypozorovanou ovulaci, jinak jsem zatim neresila..

Prvni mesic snazeni jsme spolu spaly kazdy mozny plodny den, 5 dni v kuse, nic, dalsi mesic to same nic, take me to znepokojilo, prece jen jsem doufa, ze to zase vyjde hned..

Dalsi mesic jsme se s pritelem zrovna nejak nepohodli, sex nebyl, az den po co uz nebyl zadny hlen, bylo mi jasne, ze toho nic nebude, a hle,ono bylo a jsem v 17tt :)

Takze opravdu hlava pracuje..Ale naprosto te chapu a vim jak premyslis a vim ze na to myslet nejde..ale zkus to tolik nehrotit a treba i tu frekvenci sexu, nevim, jak teda mate, zmirnit..nekde jsem cetla, ze lepsi nekdy min, nez vic, u nas to ted taky tak bylo..

Drzim palce a neboj, urcite se drive nebo pozdeji zadari :-*

In reply to by adelkaaa

Ahoj, děkuju za zprávu, jsem zase klidnější :) i jak psaly ostatní maminky zkušenosti, a jak to chodí -- cítím se  lépe :))) prostě to funguje na nějakém "vyšším principu" :) budu se snažit na to moc nemyslet (hlava fakt pracuje) a dál se věnovat ostatním věcem, pokusím se tomu nedávat prioritu. 

Moc ti gratuluju k těhotenství, maximálně si to užívej :€s€:  

Děkuji  :a: 

Ahoj, první dítě bylo hned, druhé taky a třetí 3. měsíce, takže může to být různé. Buď v klidu, dr mi řekla, že kdyby to nešlo rok tak máme přijít, jinak klídek :-)

Tak teď budu vypadat asi jako hysterka.:00:  Snažíme se teprve čtvrt roku, ale dost mě to překvapuje,protože pořád nemůžu nějak pochopit proč to nejde.. Mám pravidelné měsíčky, ovulace 13. -14. den, nikdy jsem se s ničím neléčila, žádné srůsty, cysty nic takového, první dítě rychlost blesku, jím zdravě ... Vždycky jsem si myslela, že musí být nějaký problém, že to nejde. Ve stresu také nejsem...Noo, co tu čtu, tak asi nemá cenu to ještě nějak řešit. Min. do toho roka. :( Děkuju za příspěvky, chtěla jsem asi slyšet jestli to některá neměla podobně a za měsíc za dva neotěhotněla :)  Snad se sem příště podívám až se to podaří a pochlubím se :))                         

In reply to by Rose

*smile* *smile* *smile*  prosím tě klid,normální doba otěhotnění u zdravého páru s normálním sex. životem je šest až devět měsíců *wink*  takže se hlavně uklidni,dělej to,co děláš a ono se zadaří :) holt to není pokaždé hned,je to naprosto normální a tím,že se takhle zbytečně vystresuješ,tak to akorát zablokuješ :( takže se hoď do klidu,užívej si malou (není náhodou jedno,jestli budou k sobě o čtvrt roku blíž nebo dál?),ono se to povede,když se to povedlo před třemi lety *smile*  my jsme to třeba měli obráceně-první nám trval šest měsíců a druhý byl ani nevím jak :) takže fakt pokaždé je to jiné a není třeba se zbytečně stresovat :€s€: 

In reply to by lucininenka

fakt joo? šest až devět měsíců u zdravého páru? vidíš, to jsem vůbec nepředpokládala (jsem asi mimoň) *smile*  tahle problematika jde mimo mě. Okaa, hodím se tedy do klidu a zkusím na to nemyslet, jen jsem z toho byla fakt překvapená....doufám, že se to bude opakovat jako před třemi lety*wink* 

In reply to by Rose

no jasně :€s€:  někde jsem dokonce četla,že i když je sex v době ovulace,tak možnost otěhotnění je cca 20% :€s€:  samozřejmě,že když nechceš,tak se procento zvyšuje,když chceš,tk se zase snižuje :)))) ne to je legrace,ale fakt to neřeš,až kdyby se nedařilo ten cca rok,tak to začni řešit... ono to těhotnění je totiž nejvíc v samotné hlavě (pokuď není problém jinde),čím více se na to soustředíš a chceš to,tak tím víc to nejde :( takže nejlépe bych asi zobala tak max. listovku a jinak bych tomu nechala volný průběh a uvidíte *wink* 

Ahoj, měli jsme to s přítelem téměř stejně, jak píšeš. Nějak jsme se s tím poprali, hlavně jsme vypadli na týden na dovču, užívali si všemožné radovánky a po příjezdu jsem si zašla na gyndu. Doktorka viděla můj psychický pokrok, takže měla radost, že teď už to musí jít!! :one:  No ale hlavně mi poradila, ať si koupím Fertility Blend, že je to klinicky testované, nic s tím nezkazím a že prý to má obrovskou úspěšnost u pacientek. Tak jsem hned zamířila do lékárny, kdy mi slova gyndařky potvrdila i lékárnice. Upravil se mi cyklus, díky Fertility Blend jsem po nějaké době měla i více dní s ideální bazální teplotou no a teď jsme ti nejšťastnější rodiče na světě :h: Doporučuji, zkus to a za chvíli se budete určo taky radovat :h: :cc): :€O: 

a jak dlouho se snažíte? já měla to samý,ted už se snažíme vc jak dva roky,byla jsem dvakrát na IUI pokaždé otěhotněla a pokaždé taky potratila,ale pozor,mám po prvním porodu protilátky proti spermiím a taky se mi špatně sráží krev.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka