srpňátko 2016

05.01.2016

Ahoj maminky a spolutěhulky =)

Konečně jsme se s přítelem dočkali. Včera jsem byla u pana doktora a mimískovi krásně bije srdíčko a měří 2,3 cm a podle UTZ odpovídáme 9+0 tt. Takže bychom se chtěli přidat k srpňátkům 2016. 

Ahoj, ja byla na potvrzeni u Dr. vcera :-) jsem 7+4tt , srdicko bije a fazulka ma 1.22cm :) Termin vychazi nejak na 21.8. myslim, ale budu mit planovaneho cisare ve 38tt :)

ahoj, pokud bude skupinka "srpnových" miminek, ráda se připojím, vychází mi dle UTZ i kalkulačky termín na 23.8.2016

Ahojky, od té doby co jsme si psali minule, tak koukám, že nám to oboum krásně vychází po těch předchozích strastech. U nás je zatím také vše v pořádku, k dr mám jít v pondělí poprvé do poradny. Tak doufám, že vše bude i nadále v pořádku. Také bych měla být okolo 9tt. Stále mám ale velký strach, jelikož předchozí zamlklé těhu bylo až v 10 týdnu.A jak se cítíš? Já jsem hodně unavená, bolí mě hodně prsa, stále pobolívá podbřišek. A od včerejška mám takové zvláštní bublání v podbřišku, nevím co to tedy je...Doktor mi také zjistil, že mám uprostřed dělohy septum, ale prý by to neměl být problém. Se synem jsem měla předtím těhotenství v klidu. papa Šárka

In reply to by Šárka2

Ahojky já jdu příští týden pro průkazku a na krev a pro termín na screening. Mě pobolívá břicho a bývá mi špatně, občas i zvracím. Jinak stále ještě užívám utrogestan a doufám, že už bude vše v pořádku.

Snad nám to už vyjde papa Aja*smile* 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky