jsem těhotná?

29.04.2015

Dobrý den,
Již měsíc neberu antikoncepci.. A před 10 dni jsme měli s přítelem nechráněný sex dokonce 2krát... Podle výpočtů to vychází na moje plodné dny. Dnes jsem ale dostala menstruaci.
Je možné, že jsem těhotná?
Předem děkuji za odpovědi :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

:? :? :? :? :? :? :?
:///:
Když si to dostala,tak proč se ptáš?? Vím,že některé ženy mají ms,i když jsou těhotné na začátku,ALE.... Udělěj si to test,pokud máš pochybnosti a cítíš se divně. Ale otázka-dostala jsem,můžu být těhotná....... :O

In reply to by Martinnaa

To všechno může být tím, že jsi přestala brát antikoncepci. Než se s tím tělo srovná. Samozřejmě nebereš antikoncepci, měla jsi nechráněný sex, tak těhotná být můžeš. Opravdu to máme každá jinak, ale nevím jakou odpověď čekáš od nás? Nad těmito dotazy "můžu být těhotná?" zůstává rozum stát. Pokud máš nechráněný sex, tak můžeš otěhotnět. To snad vědí už děti na základce. V tvém případě je ta možnost hóódně snížená, ale nikdo ti to tady nemůže říct jistě. Já osobně, když jsem to dostala, tak jsem to okamžitě brala tak, že těhotná nejsem. Udělej si test a budeš moudřejší.

In reply to by Martinnaa

ne,řešíme,zda můžeš být těhotná-a všechny ti píšeme,že spíš ne.Odpověď jsi dostala,víc ti neřekneme,je to nejspíš k tomu,jak jsi vysadila antikoncepci.Nicméně,pokuď máš pochybnosti,udělej si test,my tu těžko můžeme vědět,zda jsi či nejsi těhotná,my tě můžeme napsat tak max. názor nebo zkušenost.Za mě-nikdo v okolí neměl MS,když byl těhotný,je to spíše vyjímka ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka