Postup při alergii

27.04.2015

Mala 4,5 mi každy vecer noc šílené kašle! Musim ji podat kapky Fenistilu jinak by asi neprestala! Předpokládám ze jde o alergii a ted na co :? Suchy vzduch? Ma tam dvě mokré pliny budeme pořizovat zvlhcovac! Pyl? Nejspíš jo protože si pletla venecek a hrozná rýma atd! Na roztoče a prach? Zlikvidovala jsem plyšáky, polštář, vysavam každy den! Zitra máme jít na odběr krve na kontrolu hladiny imunoglobulinu ci čeho jestli je tam náznak alergie! A poté objednání na alergologii? Jaky jste měli postup? Je to bolestivé? Mala je dost posera a uz zitra z toho odběru mam hrůzu! Je astma vyvinuto z neléčené alergie? Co je laryngitida? Dekuji za zkušenosti a rady a omlouvám se možná za hloupé dotazy! Čím ze se ji alergie projevila až ted? Diky !!!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Zajdi s malou raději k lékaři. Mně dcerka po Fenystil kapičkách zvracela, tak asi nejsou úplně nejlepší na žaludek. A raději najít skutečnou příčinu, než jen potlačovat příznak, aby si nevypěstovala zvyk na kapky. Držím palce, ať najdete pravou příčinu a malé je dobře.

Ahoj, já jsem kvůli podezření na alergii byla s dětma u dr. v pondělí. Náš postupu je takový: dostali sirup Xyzal - 14 dní ráno a večer a potom jenom jednou denně. Pokud by to nezabralo, dojít. Pokud to zabere a projevy se uklidní máme využívat. K tomu oční kapky Allergodil (můžu kápnout i do nosu). Jinak, pokud to zabírá, tak to nechává tak rok dva a potom až na alergologii, pokud ne nebo se projeví další příznaky, okamžitě dojít a poslala by nás hned.
Krev jí odeberou, pokud tam něco bude, dají jí léky přímo na to, co potřebuje, to už pediatrička napsat nemůže. A jestli jí udělají na podzim testy, to se dozvíš, co dál.
No, já jsem spíš nešťastná, že se jim alergie projevila tak brzy :\\: . Slyšela jsem, že z neléčené alergie může být astma. Držte se, já si u mého pětiléťáka odběr krve taky neumím dost dobře představit. ;)

In reply to by katééé

Jak to u vás probíha? Kolik je dětem a jak na tom jsou? Malé je 4,5 a projevilo se to ted cca 10-14 dnu! Ráno trochu plný nos a parkrat psrkne a vecer většinou suchy kašel! Dnes zatim treba dobry ale čekám zase v noci :( objednali jsme zvlhcovac tak jsem zvědavá! Malej prcek ma rok a ten nic! Taky me mrzí ze jsem nevlozila svou mozkovou energii do studia medicíny! :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jako nemocná vírozu myslíš? To urcite ne, byli jsme u Dr, prohlidla ji poslech koukla do krku atd! A vyter teda neměla ale myslim ze by projev nebyl pouze v noci !! Budeme holt asi na tu krev a ta ukáže, nevyhneme se tomu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka