Kojeni

02.10.2014

Ahojte devcata,mam takovy dotaz co se tyce stravy behem kojeni.Co vse jitr a kolikrat denne.Ja jsem ted 5tydnu po 3porodu.a porad mam nehoroznou chut na sladke a jourty.Vah.Ne ze bych teda jedla hory sladkosti,,ale proste neco do te pusy dat musim. muzete my treba popsat vas jidelnicek za cely den.Ahubnete pri kojeni nebo vam vaha stoji.Me teda stoji.ani u predchozich deti jsem kojenim nehubla.nejvic me stve ze neoblecu ani jedny kalhoty. :( n

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak to jsme na tom podobně, také jsem kojením nehubla a ujížděla na sladkém. Jak psaly tady uživatelky pode mnou, tak doporučuji to samé - 3 větší jídla, 2 malé svačinky - jablko, atd., poslední jídlo NE velké (říkejte to, když přijde muž domů v sedm) a ne moc syté.
Nejíst po 18 hod. S chutí na sladké jsem si při kojení nepomola a jedla i sušenky, atd., ale teď jsem najela spíše na vločky a sušené ovoce zamíchané do vloček - dávám je k snídani do jogurtu a nemám pak tolik chuť na sladké, ani na pečivo-po něm se taky dost přibírá. Pak je dobré hlídat výdej před kaloricketabulky cz, ale vydržet to, to už je těžší. Tak držím palce!

Ahoj, já jsem při prvním těhotenství taky nehubla. Ale protože malá byla částečně a pak plně na UM, tak jsem si zkrouhla po půlroce příjem kJ a šlo to parádně. Teď jsem 4,5 měsíce od druhého porodu, kojím plně a váha stojí. Zůstává mi nahoře 12 kg :( . První 3 měsíce jsem jedla tak, aby malou nebolelo břicho a taky jsem ujížděla na sladkém, takže se není čím chlubit. Potom jsem si jídleníček opravdu hlídala, jedla jsem zeleninu, ovoce, míň pečiva, hodně jsem omezila sladké a nebo jsem ho nejedla vůbec. pravidelně 5-6 jídel, nesladké nápoje a ..... nezhubla jsem vůbec nic. :(

Já tedy kojím 3a 1/2 měsíce a snažím se jíst pokud možno co nejvíce pestře. Hlavně v tomto období jabka, ořechy, luštěniny...Tedy určitě nemám naprosto vzorový jídelníček, protože jsem měla úplné nájezdy na sladké :00: Nebylo to kolikrát až normální, co jsem dokázala sníst. Teď se fakt snažím krotit. Hlavně skrze mimčo. Co se týče hubnutí, tak to je super. Pokud kojím, váha mi sletěla dolů a na to,že jsem přibrala za těhotenství 20 kg a že si pěkně dopřávám, tak mi teď zbývají 2 kg. Ale jakmile přestanu kojit, bude to opět boj :\/: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky