Už se těším na ty šílené kontrakce

Jak se blíží porod,začínám se bát :q: :h: Chtěla jsem Homeopatika na strach a stres před porodem ale každý mi říká že je to z bylinek že je to slabé ať nečekám zázraky :? Při malé byl můj porod hrozivý, dosti dlouhý a velmi velmi bolestivý :( Na bolest mi Epidural nedali kvůli mé špatné páteři mám Scoliosu.Takže jsem si to vytrpěla hezky celé.Nejhorší jsou ty silné bolestivé kontrakce co vždy přijdou ty křeče a hodně po sobě a silně bolestivé,už se mi o tom i zdá :O :///: :( :h: Jestli jsem nějakou maminku vyděsila tak se moc omlouvám ale myslím si,že tady by mi mohl někdo z Vás porozumět :*[]: No jinak bradavky mám ploché vpáčené a žádné takže snad mi pomohou ty kojící kloboučky beru je sebou už je mám sbalené v tašce.Na kurzu žádném jsem nebyla,nikdy a ani teď.Budu se halt snažit to oddýchat a odfunět... :€h: :cc): :/;x: :#~: Ale ten konec za to stojí :h: Malá se na mě usmála hned po porodu když mi ji ukazovali...to se nedá zapomenout :h: :h: :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Podruhé to bude určitě lepší. I já jsem toho příkladem. Bylo to daleko daleko kratší, což už jen tohle celkově porod zpříjemní. No a i ty nejhorší bolesti na konci před tlačením byly jen chvilku. Samotná jsem byla překvapená, že už se mi chce tlačit. Čekala jsem, že tam budu funět ještě třeba dvě hodiny a ono to tady najednou bylo :one:

respekt z porodu je zdravý :€s€: nebojte, to bude dobré :k: :k: :k: mne to čeká podruhé v prosinci ;) tak Vám přeji, ať je to rychlovka a co nejméně bolístků :€s€: :dance: :a:

In reply to by Michaela Baudysová

jj, moje řeč ;) a pak ať mi někdo říká, že to miminko je stejně tatínka jako maminky... vůůůbec :s: chlap neví, co je menzes, neví, co jsou těhu nevolnosti, horší pleť, vlasy apod. těhotenské chutě a následně ta kila :00: no a porod, to je kapitola sama pro sebe ;) jo a šestinedělko, kojení (hlavně zánět v prsu) atd atd :k: :k: :k: a mohla bych napsat ještě dalších 1000 nevýhod :dance: ale má to i své světlé stránky :€s€: :€s€: :€s€: kopanečky v bříšku (nemyslím ty kopance, kdy se člověku zatmí před očima :s: ) a pak to miminečko maličkatý a mateřská hrdost :€O: :q: :h: :k: to chlap nikdy nezažije :one: :a:

neboj se třeba tenhle porod bude uplně jiný a ještě taky budeš básnit jaká to byla brnkačka :) já mám taky problém s bradavkami.. mám je jakoby krátké takže dcera se v porodnici blbě chytala a vždy po bradavce jakoby sjela přitom o mlíčko tolik stála a pořád se chudinka snažila :( takže mi to mlíčko ani neroztahala. roztahala jsem ho odsávačkou a dala přez stříkačku a pak jsem kojila přez klobouček..asi za dva měsíce jsem kojila už bez kloboučku jak se bradavky vytvarovali... jinak chce to narazit na dobrou sestřičku která se bude věnovat s kojením..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka