oblíbené téma "příkrmy"

17.06.2014

Ahoj maminky :a:
našel jsem spoustu stránek kde radí jak začít s příkrmy a co do jednoho roku batole nesmí, ale tím to jaksi zhaslo a nemůžu nějak najít stránku kde by bylo psaný co může dítě od 1. roku. a co naopak ještě nesmí.
Výživy z obchodáků mu dávat nebudu !!!
Nevíte o nějaké stránce ?
Děkuji.

Nám u malého průběžně říkala sestřička od pediatričky při poradnách co už může malý. Ale vlastně to taky skončilo cca rokem, kdy nám řekla, že jen nesolit či minimálně a nekořenit a jinak může vše s námi. Určitě, když se zeptáte pediatra vašeho, tak poradí a vysvětlí. :one: :a:

no nejspíš myslíš www.kojeni.net no "výživy z obchoďáků" jsou úplně v pohodě,jen je to trošku dražší varianta,takže většina spíš chce vařit :///: ale kdybych na to měla,klidně bych dávala jen skleničky,aspoň je to kontrolované,narozdíl od zeleniny koupené v krámu :(

In reply to by lucininenka

Já myslím, že o cenu dvakrát nejde (u nás teda rozhodně ne, nakupujeme výrobky od farmářů a tady v Praze si za to taky zaplatíš) ale spíš o to, jak to chutná z té skleničky, dala sis někdy pár lžiček? Já i manžel jsme ochutnali a zhodnotili jsme, že takový blaf, co nemá konzistenci ani chuť dávat nebudeme a to jsme nekoupili žádnou podřadnou skleničku no name značky.

In reply to by lucininenka

Každé má něco ale já věřím víc zahrádce za barákem bez pesticidů a přírodě, ne konzervantům a Ečkám.
Každého volba. A někdo nemá ani na výběr. A cena je pravda že je také vyšší
Díky za kojení .net tu stránku jsem neznal.

In reply to by The Tomsa

no to můžeš věřit,pokuď si toho vypěstuješ tolik,že s tím uživíš celoročně dítě,tak to je dobré,my takové prostory nemáme,máme prakticky pár rajčat a paprik :///: do dětských výživ se nesmí dávat žádná éčka ani konzervanty,z toho fakt mít strach nemusíš ;) jen prostě ta cena je neodpovídající :( na té stránce je to pod sekcí příkrmy,jsou tam prima tabulky,u prvního jsem tam byla pořád :s:

Tak po roce s námi jedl malej naprosto vše, samozřejmě ne moc solené nebo kořeněné. A i dr říkala, že od roku můžeme dávat to co jíme my.

Ahoj, doporučuju knihu od Annabel Karmel - Super recepty pro kojence a nejmenší děti. Je tam vše popsané od začátků příkrmů, spousta receptů. Vařila jsem podle ní vždy čerstvé jídlo. Vážně doporučuju. Blaf ze skleničky bych také nedávala :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka