Co na sváču?

11.02.2014

Ahojky, když budete mít čas a náladu, dejte tip na svačinky pro skoro 13-měsíčního prcka. Už nevím co pořád dělat. Děkuju, pa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nám je 12 měs.a taky jí pořád to stejné.Ke svačince dostává-vnitřek z koblížku(někdy)rohlík,chleba,toustový chleba,a to buď s pom.máslem,obyč.máslem,s taveným sýrem-Gerve,Lučina...takové ty přírodní jenom,marmeládu,povidla....a to pořád s třídáme,nebo vánočku či nějakou sladkou buchtu-co jsou balené po jednom.Ale ty sladké věci má málo.

In reply to by Ketty

Na dopolední sváču má většinou jogurt. Odpoledne má jednu svačinu kolem třetí. To dávám buď rohlík nebo chleba s gervais, lučinou, máslem. Nebo občas brumíka nebo kinder mléčný řez. A pak ještě kolem šesté, to mívá ovoce. Kousek banánu, pomelo, mandarinku. Mezitím sem tam křupku. Přijde mi to pořád dokola to samé... :n:

In reply to by Lilinka 89

já dopo.sváču nedávám,ráno máme mlíko,pak jogurt nebo ostraváček.Oběd mezi 11-11:30h.Sváču to co jsem psala 14-15h.kole 16h ovoce,a kolem 17:30h večeře,zase něco z toho nebo kaši,kukuřičnou,instatní,krupičku.....a pak ještě kolem 19-20h flašu mlíka.Máme 12 měs.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka