rozladění z dnešní kontroly - špatné zprávy

13.12.2013

ahoj holky,musím se tu trochu vypovídat.dnes jsme byli s mímem na kontrole v porodce (termínek mám 24.12.), tak ozvy teda nic moc, prý hraniční,já mám vyšší tlak,ale prý se to ještě dá,bílkovina v moči (paráda),tak mi vzali krev a když jsem si tam teď volala na výsledky,tak zvýšený jaterní testy.takže v pondělí musím naklusat znovu na kontrolu a na odběry,jestli to nebude lepší,tak mě rovnou přijmou a budu tam ležet.sem z toho celá špatná,protože ještě navíc mám doma 28mi měsíční cácorku,a budu muset akutně pořešit hlídání, protože manžel si dovolenou vzít nemůže (byli jsme teď 3 týdny zpět všichni nemocní).tak si říkám,jestli mi poradíte nějaký čaj nebo něco, co by pomohlo na ty játra je trochu pročistit,abych si tam nemusela jít lehnout.a ještě největší překvapení dnešního dne, tak jak mi pořád tvrdili,že budeme mít holku,tak dnes sem poprosila mudra,jestli se může kouknout a ono ejhle,máme pindíka, takže prý kluk.no byl sem z toho trochu mimo,a tak uvidíme u porodu co to tedy bude.ale je to mazec.

Ahoj, na tohle lék není a kdyby ti nebylo dobře, okamžitě k dr.! Preeklampsie je svině, tohle se musí hlídat. Pořeš hlídání malé a nesmutni, aspoň budete na Vánoce doma!!! A pohlaví? Tak to by mě vezli, oznámit mi to 14dní před porodem. :00:

ahojna toto asi nic nepomuže, ale jsem na tom podobně mám tlak o hodně vyšší, ležela jsem s ním už 2x ale nemám bílkovinu, a i tak jdu příští týden na předčasné ukončení těhotenství budu 38tt tobě asi taky porod hned vyvolají takže nejpozděj do týdne jsi doma i s mimi to je taky fajn ne :D

ahoj, určitě to bude v pořádku a pokud, tak miminko vyvolají :) Já měla termín před pěti lety 24.12. a nakonec toho našeho broučka vyvolávali 15.prosince. Tak držím palečky, at je všechno ok... :)

Ahoj, to jsou teda zprávy :( Já si myslím, že tě tam moc dlouho ležet nenechají... Našli ti toho docela dost a nedivím se, že jsi z toho špatná! A takhle na poslední chvíli se dozvědět chlapečka, je taky pěkný šok! :00: :cc): Co na to manžel?

In reply to by plucka

je z toho taky v šoku a vstřebává to.kupodivu od začátku chtěl holčičku,že budeme mít doma dvě cácorky.a teď to bude páreček... a já nemám skoro nic klučičího,sem si říkala,že podědí po starší.no co už.uvidíme u porodu co to nakonec bude.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha, no, to je taky pěkné... ale aspoň to budu mít za sebou.si myslím,že ty hodnoty budou zvýšený ještě možná proto,že před 14ti dny jsem brala penicilin,a pořád mě teda trápí rýma.tak možná proto.no uvidíme.mudr dnes říkal,že jsem dole pěkně nachystaná,že stačí dostat jen kontrakce.tak tomu zkusíme o víkendu pomoct.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka