kolik ve 3měsících

01.12.2013

Máme podobný problém jako anetka1405 malej bude mít příští týden 3měsíce a už 14dní papká 150ml sunaru po 2,5 - 3 hodinách. Nemůže se sám vykakat a musí se mu pomáhat trubičkou. prý tolk jí aby zajedl bolení bříška.přez noc j v00.00 ve tři a v 5 někdy už od 5 do 9.30 nespinká a plače

no tak hlavní zásada je u UM dodržet ty tři hodiny od posledního mlíčk,protože,to jinak nestráví a z toho ho bolí bříško... takže raději přidat na dávce než dávat dříve než za tři hodiny :( s tou stolicí-zkuste přidat tekutiny mezi mlíčkem (neslazený čaj nebo převařenou vodu),aby se to trošku naředilo,určitě ty lactobacílky jsou taky fajn,možno vyzkoušet.A rektální rourka je super,ale nepoužívat zas moc často,nejdřív vyzkoušet masáž,nahřátí bříška,msírování rekta apod. aby se prostě musel snažit sám ;) a pokuď to nepomůže,tak změna mléka,otázka je,jestli je problém v mléku nebo v samotných střevech,to pak ani změna nepomůže :(

zkuste laktobacílky baby od firmy swiss, jsou to vysypávací kapsle do mlíka. A nedávala bych dříve jak po třech hodinách další dávku mléka.

Tento problém jsem měla u prvního syna,stačilo do sunaru přidat probiotika Laktobacílky baby a malej hned začal krásně kakat a bříško nebolelo.Nebo vyměnit mlíčko.

ano, vyměňte mléko, nám Sunar taky nesedl, bolelo ji břicho a plakala. No záleží kolik má malý kilo, Vypočti si to , 150ml na kg tělesné hmotnosti a děleno počtem dávek za den, vyjde ti ml na jednu dávku, kolik by měl teoreticky vypít. Jo a ať nekupujete hned velké balení, zeptejte se v lékárně, často dávají vzorky na vyzkoušení.

Zkoušeli jste jiné mlíčko? Třeba mu nesedí Sunar a co probiotika? dcerka měla taky bolení a pomohly kapičky biogaia..

In reply to by mari25

měli jsme i Nutrilon pak beba a ted mame sunar kapky mame - sab simplex rano deset kapek váha je 6,6 kg (56cm) naše masáž je jen tlačení nožiček k bříšku nic víc, malej už v necilích dvou měsících musel dostat na dříško pásek s kuličkou protože jak se snažil tlačit tak mu už vylezl pupík , malej tlačí ale proste to nejde

In reply to by The Tomsa

ahaa, no a co třeba zkusit nutrilon confort http://www.nutriklub.cz/products/view/nutrilon-1-comfort/age:0%7C179/ba… to by mělo být při zácpě, a čajík nějaký? a co na to mudr? neposlala vás někam na vyšetření? asi to není dobré když se sám nevykaká..sab simplex je na prdíky, ale na zácpu to asi bude chtít něco jiného, raději spíš probiotika (my měli tyto http://www.lekarna-eliska.cz/zbozi/8595029601557/probioticke-kapky-pro-… sice cena vyšší ale vydrží dlouho ;)

In reply to by mari25

pan doktor kterého máme tak ten má tek 60let aříká že to je normální že to kluci mívají , no ale že by až tak moc ? až tak že by si vytlačil pupík a musel mít pásek aby mu zalezl zpátky , jediný štěstí že nedostal pupeční kýlu, on ten doktor se mi zdá že na všechno tak nějak kašle, mojí nic neřekne neporadí a DR jen měří váží max poslechne srdičko, nic víc.
Ty kapky asi vyzkoušíme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky