kojení a houby

29.10.2013

zdravím Vás,mám dotázek? chtěla sem si dnes udělat hovězí na houbách a babička mě zarazila že když kojim nesmim houby. je na tom něco pravdy? nebo je to jen babská pověra? děkuji

asi bych je vynechala v šestinedělí, ale jinak jsem se neomezovala, já je při kojení normálně jím, zhruba tak dvakrát třikrát měsíčně děláme maso se žampionovou omáčkou

fakt?A řekla taky proč?By mě to docela zajímalo :///: Kojíla jsem dvě děti a u obou jsem houby samozřejmě normálně jedla ;)

určitě houby může. ale... Tenkrát jsem se na to ptala doktorky, a říkala mi, že houby jako takové nevadí, ale může to být náhoda, mohlo by se stát, že se tam přimíchá jedovatá a ohrozíš nejen sebe, ale i mimčo. Ale jinak houby neva.

:s: ježiš takový kraviny...no jasně že si mužeš dát...my máme ted pořád houbové hody doma a neřeším, jediný co bych si při kojení nedala je tatarák jinak sem se nikdy nijak neomezovala.

Já jsem teda při kojení houby jedla samozřejmě s mírou ne že si uděláš houbové hody o pěti chodech ale myslím že pokud si uděláš hovězí na houbách nebo třeba bramboračku tak by to nemělo vadit,prostě všeho s mírou :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka