Výbavička září + říjen

21.06.2013

Ahojky tak se na vás zase obracím s jedním takovým dotázkem, termín porodu mám 28.9.-3.10. nebo prostě něco takového :) Obracím se na vás s radou ohledně výbavičky, máme jen jedny dupačky a vůbec nemáme představu, co takovej prcek všechno potřebuje :s: Můžete mi prosím napsat kolik čeho bych měla pořídit, jaké velikosti a hlavně jaké druhy když máme přelom září - říjen? Připadám si jako dement, ale prostě nemám tušení a nechci na nic zapomenout děkuju moc :one: :€s€:

ja mam termin 2.10. Ale cekam uz 2 holcicku,pripravene veci mam od 50-62 par 68 hlavne kosilky,body,mikinky,svetriky,overalky,dupacky,nejake puncosky,ponozky,cepicky,pak osusky,zinky,plenky hadrove,fuksak,zavinovacka no to je asi tak vse kombinezku jeste urcite take

letni vecicky bych nekupovala,zacatkem rijna uz tak velke teplo nebyva.nakup si bodycka s dlouhym rukávem 10ks,dupacky 10ks,podzimni cepicky 2,mikinky2.vecicky velikosti 56 moc nekupuj,radeji od te 68 tusim,ze to je.a punčocháče velikost 68 a zimni kombinézu bych koupila 74,to uvidíš jak velke budes mit mimco,radsi vetsi at ti to vydrzi celou zimu.puncochacky bych koupila 2,jednu kombinézu,rukavicky a cepicku zimni.tech dupaček a bodycek je mozna hodne,ale mimco si ublinkne i několikrát za den a jen prevlikas.

In reply to by a.m.v.

tak s tímto úplně souhlasím. Jen bych jeste dodala. Ja jsem u prvniho mimca bez zkusenosti mela ze zacatku obavy prevlikat casto veci pres hlavicku, takze mi hodne vyhovovaly body bud úplně rozepínací a mikinky na zip, svetyrky na knofliky. Zaleží jaké máš už zkušenosti.

In reply to by Zuzík.Myšák

:s: to jsi mě rozesmála, že tam toho je zbytečně moc. Pár věcí zbytečných tam je, ale většina jsou potřeba.
Vždy se dá vše dokoupit. Hlavní je, aby mělo miminko oblečky, kde spát, koupat se, kočárek a autosedačku s fusakem. Letní věci přeci nekupuj a místo nich kup zimní. Jaké bude počasí ti nikdo neřekne, takže s nákupem nepřehánět a případně zbytek dokoupíš dle potřeby.
Každý máme jiné nároky, a pro mě je seznam pouhou inspirací.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky