Porodnice - Fakultní nemocnice Brno, Obilní trh

Kontakty:

Ústředna: 532 23 1111

Ambulance porodního sálu: 532 238 440

Porodní sál:532 238 285

Web: http://www.fnbrno.cz/porodnice-obilni-trh-11/k37

Ukázat na mapě

Zdroj: FN Brno

Ahoj,v této nemocnici jsem rodila v létě přesně 13v pátek roku 2001.A byla jsem narozdíl od Bohunic kde jsem rodila dva roky před tím velmi spokojená.Velmi milý a ochotný personál ,žádný křičení,a a hrozný ksichtíky že někoho otravuju.Jen po porodu nebylo místo na šestinedělce,tak jsem byla nahoře,kde chodily paní s hadičkama po operaci,a nemohla jsem mít dcerku u sebe.tak to byly takové smíšené pocity. Potom ke mě daly ještě dvě mamminky,a tak jsme si vydupaly abychom mohly mít děti u sebe,a personál nám ochotně dal děti do pokoje,a večer jsme se stěhovaly na šestinedělku.Na šestinedělce i nahoře zase velmi milý a hodný personál.Na pokoji našestinedělce jsme byly jen dvě maminky.Jen z návštěvama to tam bylo dost špatný,návštěvy nesměly do pokojů,a miminka nesměly na chodbu.Jsem právě v osmém měsíci a jsem už rozhodnutá pro tuto porodnici.

Na Obilňáku jsem rodila v roce 2008 a zemřel mi tam syn a teď čekáme holčičku a vůbec nevím kam jít rodit!?

In reply to by Anka

ja bych už jen kvuli psychice a divani se do stejnych tvaří šla jinam , asi bych neunesla všechno proživat ještě jednou a se stejnymi lidmi .
Jinak ti přeji tobě i mimiškovi hoooooodně zdravi a štěstiška do života protože si mislim že ty sis vytrpěla už dost a určitě dej vědět kam jsi šla a jestli jste oba v pořadku

Já na Obilňáku rodila v roce 2003 a v roce 2006 a letos se tam chystám zase :\x: . Váhala jsem, jestli nemám jít tentokrát někam jinam. Ale přišla jsem na to, že stále platí, že největší kapacity jsou na Obilňáku. Vždy jsem tam byla spokojena, tak zůstanu i tentokrát ve "známém" prostředí.
Na porodním je to super - příjemné sestřičky a veselí páni doktoři ;) . Pouze dlouhé čekání na kontrolách před porodem, ale to je asi všude. Měla jsem štěstí, že jsem obě děti rodila ve stejném porodním boxu a vždy u mě byl manžel, který mě celou dobu držel za ruku a povzbuzoval a chválil :qu:.
Na šestinedělí je to trošku horší. Vždy jsem měla dopředu zažádáno o nadstandard, ale nikdy na mě nevyšel. Poprvé jsem byla nakonec ráda, protože jsem byla jako všechny prvorodičky vyjukaná a když jsme pak měli žloutenku (vždycky), tak jsem byla ráda, že mám s kým promluvit. Sestřičky byly někdy uhoněné a našla se i nepříjemná, ale pak přišly na službu ty lepší a hned bylo vše zapomenuto. Nejmíň příjemné jsou uklízečky a sanitárky. Celkem nás deptaly nějakými nesmyslnými příkazy a honily nás do jídla (nechápaly, že zrovna kojíme...). Ale člověk si brzy naučil je ignorovat a někdy i schladit!!!
Když to zhrnu, tak jsem byla moc spokojená, všem moc děkuji a těším se na konci léta naviděnou!!! :a: :a: :a: Miriam

(r.2004)já mám velice pozitivní zkušenosti s touto porodnicí,co se týče porodního pokoje,byl super,ve žluté barvě velice ,příjemná barva!manžel byl u porodu,další pozitiv.,porod.asistentka velice ochotná,vše vysvětlila,doktorka skvělá!na odd.šestin.personál taky ochotný,se vším poradili,co se týče sprch.tak to jsem chodila jen do jedné,nové,bylo tam teploučko a čisto,do těch starých jsem nechodila,byla tam zima a divný zápach!Takže nemám si na co stěžovat,druhé čekáme ted v říjnu,tak doufám,že průběh bude podobný a že personál se nezměnil! :a:

Tak ja tady rodila letos v kvetnu. Je pravda, ze na cele oddeleni jsou jen dve sprchy a dva zachody,ale me se teda ani jednou nestalo, ze by se tam staly fronty. Jinak co se tyce personalu, tak sestricky i doktorky byly super! strasne hodny a trpelivy. Ja byla na pokoji se dvouma maminama a jsem rada, ze jsem tam nebyla sama. Radily jsme si a hlidaly miminka navzajem, kdyz sla nejaka na WC nebo do sprchy. Takze ja mam na tuto porodnici kladne vzpominky. A myslim si ze ty 4dny se daji nejak vydrzet vsude :a: :a:

ahojky, rodila jsem v této nemocnici v roce 2006 a musím říct, že mám kladné i záporné vzpomínky.Rodila jsem plánovaným císařem, který byl nakonec o 2dny dříve páč chtěla malé na svět a můžu říct, že i přes to že jsem tam přijela skoro o půlnoci, tak veškerý personál co tam byl se choval velmi hezky a přátelsky.I na pooperačním pokoji byla veškerá péče úžasná až na to že mi malou donesly až druhý den dopoledne a nikdy jsme se pořádně neroskojili a nakonec po šestinedělí jsem o mlíko přišla.Ale v okamžiku co mě převezli na šestinedělí, tak to byl horor byla jsem na pokoji ze 4 maminama, dvě sprchy a záchody pro celé oddělení a tak daleko pro rozřezanou maminu a nikdo mi pořádně nic nevysvětlil a nepomohl téměř s ničím prostě byla jsem další kus s děckem - poté jsem si zažádala o nadstandart a opět bylo chování na velmi vysoké úrovni - proč asi :n: .Ale po zlé zkušenosti s potratem můžu říct, že jsou i mnohem horší porodnice, takže pokud vše dobře dopadne půjdu opět na konci roku do této nemocnice.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky