Mates - 15 měsíců

21.02.2013

ahoj holky,
tak Mates dnes slaví 15 měsíců :kiss:
Je to kluk šikovnej, pořád si hraje se psem, kterej z něj občas šílí....běhá po bytě jak drak a pořád něco přenáší z místa na místo, takže nemůžu nic najít ;)
Chodíme dvakrát týdně do školičky na hodinu a půl, aby byl s dětma a ne jen s tím psem....a pak ještě jednou týdně cvičit.
Usínání a spaní se významně zlepšilo, ikdyž dudlíka stále tak třikrát nejméně musím podat...už ani nad ránem nejedl, ale poslední dva dny znovu mlíko vyžaduje...no a vstává na něj v šest :00: ale i tak je to veliký pokrok a já se cítím vyspanější než dřív :///:

In reply to by 3M

Upřímnou soustrast :k: Je mi to líto. Dědeček měl krásný věk. Jinďulkův pradědeček se ho ani nedožil, byla jsem ve 4. měsíci, když děda umřel. Měl nedožitých 80. Čas tu bolest otupí a bude líp, vím to.

Jůůůů Matýsek je už velkej kluk a vlásky mu krásně dorostly,viď? ;) A opět se musím opakovat,že vypadá dospěleji.Asi to dělají ty vlásky. :€s€:

In reply to by Evik

Ahoj, jojo vlásky dorostly...už jsem mu už zase musela trochu přistříhnout ofinu...a teď přemýšlím,co s tím,jelikož se mu vzadu na hlavě cuchtají a má z nich chemlon }:) asi počkáme na taťku, snad doveze strojek a ostříhám mu je na největší velikost....jinak máš pravdu, Mates vypadá starší-na fotkách...ale chováním teda určitě ne :s:

ahojky Maťa je šikulka,asi ted mají naše dětičky všichni to přeskládávácí období.Naše Jasmínka nejradši vyklízí myčku :///: No a s tím dudlíkem to máme podobný.Jak píšeš minimálně třikrát i vícekrát nahazuju dudlíka.Docela mě to štve,pže mě hrozně dlouho pak zase trvá než zaberu,to zvednutí mě dost vždycky probere :00: Jedniný co si chválím je že vstáváme nejdříve v osm :///: a většinou už vydrží v noci bez jídla,ale musí se předtím pořádně nacpat.Někdy když nemá večer na nic chuť jak je unavená a nic do ní nedostanem,tak se pak vzbudí a kňučí hlady }:)

In reply to by verunka24

Máš pravdu,že večer to jídlo už nějak nejde,protože je unavenej...takže už má akorát mlíko (kaše ve flašce mu nejede a na lžičku je unavenej)...tak se ho snažím cpát přes odpoledne aspoň.
Dnes má jakýsi ukňučený den a vstával až o půl šesté :00: no, to bude dnes asi den

In reply to by 3M

U nás naštěstí kaši s flašky chce,takže to hodně pomůže že se nasyrtí víc než ze sunárku.Posledně když sem jí dávala sunar tak ani neměla zájem,jen tu kaši,takže už asi od sunaru upustíme a přejdeme pomalu na normální mlíčko.Rodiče říkaj že od roku už se většinou začínalo normálním mlíkem.ted tu hranici ale čím dál posouvají.Mě přijde normál tak od roku a půl,občas to zkoušíme i ted,ale zatím jí to moc nechutná ani když je to kakao,za to jí začla chutnat melta s oslazeným mlíčkem :///:

In reply to by verunka24

taky jsem jednou zkusila dát Matesovi normální mlíko, aby ochutnal...a hned ho vyprskl }:) vzhledem k jeho novorozenecké alergii na mlíko mu ale asi ještě nějakou dobu sunar radši nechám...no uvidím..spíš to budu pak postupně aspoň střídat.

No vidíš taky ses dočkala toho spánku viď? ;)
Já na něj čekala skoro rok. :s: Ale to naše nešťastný vstávání!Já nevím čím sem si zasloužila tak brzo vstávající děti. :? Začnou se budit kolem páté a nejdýl do šesti musíme vstávat.Petruška až co začala chodit do školy,tak spí zhruba tak do 6:30,takže taky žádná sláva. :(
Chudák psík umím si to živě představit. :s:
Náš Mates taky furt něco někam nosí.(hračky mi háže do linky,taťky vystavený modely autíček si nosí do hraček a než jdu vyhodit koš,tak ho musím prohledat,protože to je jeho nejoblíbenější odložiště) :///: Mám pocit,že už nikdy nebudu mít doma uklizeno. :help:
Holky co ty pinďové?(já vím zase otravuju) :00: Ale nám už by to jako možná trochu povolovalo,ale pořád tam je jakoby taková blanka.A Matesovi je to krajně nepříjemný a nechce si na něj nechat sahat,tak já nevím. :?

In reply to by Evik

Ahoj Evi, my se musíme s pindíkem pochlubit, krásně jsem ho poprvé v pátek přetáhla, že byla vidět špička a od té doby je to naprosto v pohodě, tak mám radost, že tohle máme zmáklé. Holky co nočník, u nás teda katastrofa, nechce na něm vůbec být, já ho samozřejmě nenutím, když nechce tak to nemá cenu.

In reply to by A-nicka

Tak Jinďulka sezení na nočníku miluje, ale jen oblečený :-D Ale teď jak marodil s pindíkem, tak jsem ho nechávala bez plíny. Když řeknu, že se jde čůrat, tak valí už na záchod, ale na nočník nic neudělá, musím ho držet a posadit na záchod a tam se pokaždé vyčůrá :-) Sám si teda neřekne a navíc pije jak duha, takže čůrá snad co 5 min., takže plínu asi ještě nějaký čas mít bude, ale našlápnuto má :-D

In reply to by Jablotro

Hm tak to mi měli našlápnuto úplně stejně.Kubovi jsem řekla pojď jdeme čůrat a hned šel.Už i 2 hod. vydržel bez plínky.Teda taky chodil pouze na záchod.No a pak přišla chřipajsna jako trám a najednou se seknul.Nejde s ním hnout.Když ho posadim na záchod tak se hned šponuje a nechce.Zkoušela sem to různě,ráno,odpoledne večer prostě nechce.Nějak ho nenutim aby se neseknul na dlouho.Ale jakmile bude tepleji tak šup nahatou prďku a to by bylo aby nebylo :s: :s: .Jinak s pinďou jsme na dobrý cestě, jde nám to tak do půlky.Ale na to máme ještě čas. :c:

In reply to by Evik

Joo, taky už nám zmizelo pár lžiček...od té doby prohledávám koš...jednou jsem v něm našla i svůj mobil :00:
Mates si holt usmyslel, že bude vstávat v 6, ale ještě do 7 se válíme v posteli...ale čemu se divím, chodí spát o půl sedmé! Jenže se mi ho nedaří posunout - je po mně...brzo spát a brzo vstávat :D
Pindíka vůbec nestahuju, říkám si, že je ještě dost času.

In reply to by Evik

Tak to je fajn, že mu to povoluje. Já bych to vůbec nehrotila. Stahuju jen co to jde, nic nervu násilím. Jinďa mě zatím netrápí, ale Jířovi budou tři a Jinďovi to jde dál než jemu. Ale i tak myslím, že je ještě čas ;-)

Však jednou se dočkáme všechny celonočního spánku ;-) Jinďa se budí jak kdy, ale většinou tak 2x za noc. Poprvé dostane čaj, podruhé Sunar :-) Minulý týden se mnou chodil do školky na brigádu, líbilo se mu tam :-) Tak se držte, hlavně ať jste zdraví ;-) Jo a taky nás teď pozlobil pinďous, naštěstí jsme nemuseli na urologii, stačila jen naše Dr., uf. :-)

In reply to by Jablotro

Ti pindíci...hlavně, že jste to zvládli....já jsem byla taky ráda, že jsem to chytla včas a za dva dny byl klid!!!
Super, žes měla brigádu...já se zase dala na stříhání pejsků, jenže jak nemáme doma tatínka, tak není ani hlídání pro Matese a holt žádné stříhání se nekoná.

No vidíš tak i ty už si se dočkala,s tím spánkem.Taky chceme začít pomalu mezi děti,ale bohužel jsme pořád nemocný.Tak ho tam nechci tahat.Jinak s tím bordelem máme to samí.Kuba vez,e košík z hračkama vysype ho a jde pryč.Kramařit do linky.Včera my vysypal krupky a do toho fazole :00: per jsme si hráli na popelku :s: :s: ,ale jinak je zlatíčko.Dokud zlobí tak jsou zdraví :dance: :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka