Sportovní kočárek babydesgn sprint - zkušenosti?

21.02.2013

Ahoj holky, chci pořídit na léto sprťák, abych se nemusela tahat s trojkombinací a zalíbil se mi kočárek babydesign sprint. Máte s ním některá zkušenosti?

Ahojky já ho měla u Ondráška kupovala jsem ho nový jak měl rok. Nemůžu si stěžovat, lehký, snadno se ovládá, prostorný, jediné mínus byli pěnová kolečka zapíchávali se mi tam kamínky, nevík z čeho se dělají ted. Byla jsem moc spokojená ještě jsem ho pak super prodala :) :a:

Ahoj my ho meli taky byla jsem s nim spokojena.Da se sundat cely i ta striska jen se musi cela vysunout.Ted jsem ho teda prodala koupila jsem si golfky.Musela jsem neco skladnejsiho mame felicii kratkou a kdyz jsem tam dala kocarek tak uz se do kufru nic jinyho neveslo.Jinak byl super dal se ridit i jednou rukou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé, díky, zeptám, nebyla jsem si jistá, jestli to byl ten kočárek o kterém jsme se bavily. A jak je tobě?? Už je to lepší?

In reply to by Andisek

ten průhlednej kšilt popraskal, špatný kolečka - vhodný na rovný plochy, např. obchodák, a ta látka není moc kvalitní, párá se, ošoupe se. Měla ho kamarádka se kterou jsem se vídala denně a ona vyzkoušela asi 12 kočárků a tenhle byl prej nejhorší co měla, zkoušela ho i v zimě na chvilku a děs, neprojede sněhem - díky těm kolečkům, ale ty ho chceš na léto, takže když nebudeš jezdit na polních cestách a nečekat od něho zázraky, tak by si mohla bejt spokojená.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky