41.tt- rodííííím

28.01.2013

Právě jsem se vrátil z poradny :€p€: Pustili mě domů na vlastní žádost- mám pravidlené bolesti po 3-5ti minutách už někdy od čtyř od rána. Poprvý v životě mě neberou jen křížáky, ale i břicho. :00: Za poslední týden jsem shodila pět kilo- důkaz, jak jedinečně moje tělo hospodaří s vodou.

Křivka na monitoru pravidelně dosahovala závratných hodnot, doktorka zhodnotila, že čípek už nejni, ale hrdlo jen na dva a půl :00: , ale že mě tam prej rovnou nechá. :zadek:

Tak jsem jí sdělila, že když jsem se za pět hodin pravidelných kontakcí otevřela asi o cenťák, tak to dřív než večer stejně nebude, já ani nemám tašku, takže jdu domů a odpoledne se vrátím. Pokrčila rameny, že se mám asi pravdu, ale že do zprávy to napsat nemůže, páč nález je k přijetí...Tak napsala, že mám bolesti mírně a nepravidelné a pak mě prosila, abych dorazila zpátky včas (zřejmě měla obavy, že porodím někde v autobuse a pak budu TV Nova vyprávět, jak mě vyhodili z porodnice).

Manžel šel okopírovat oddací list pro matriku, já posbírám kartáček na zuby a ještě nějaké čtivo k porodu, a po obědě jedu zpátky- letos odvážně opět autobusem a metrem :s: , manžel musí zůstat s dětma a já bych se cejtila trapně si volat rychlou, když :s: , když jsem takhle "pomalá". Navíc doufám, že čím víc toho nachodím a najedu, tím víc mimino shrkám dolů...

Nuže, s chutí do toho, půl je hotovo. :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky