začalo to nějak rychle utíkat :)

25.01.2013

Ahoj děvčata :a:
Tak dnes začínáme 30.týden,což znamená jen +- 10 týdnů do porodu. :O OU OU OU :O :s: moc jsme si to do teď nepřipouštěla,ale asi začínám mít strach :bulva:
No jinak naše šťouchalka krásně roste,má cca 1,5Kg a doktor z ní měl radost a mě zalichotil :) kouknul do průkazky na mou váhu a říkal,že na to vůbec nevypadám :s: budu dělat,že mu věřím...
Přikládám foto našeho Bakinghemského paláce :a:

Ahojky,Krásný bříško,já mám asi tak podobný a končím 30.týden.Ale začínám si připadat jak lokomotiva :s:
Je fakt,že už to docela utíká.Když si řeknu,že už jenom 10 týdnů,nebo míň.Ale na druhou stranu to jsou ještě dva měsíce.Zatím strach nemám,říkám si,že nějak malej ven musí :C]]: Už bych to měla radši za sebou,to těhulení mě už moc nebaví.
Věci už mám všechny.Čekám jen na povlečení s mantinelem.To vyperu a taky prostěradla a je to.Nějak jsem si říkala,co kdyby to mělo přijít dřív,ať je radši připraveno. :)

ahojky :) jj krasny palac ja mam vetsi :s: taky mam strach dneska je to presne asi za 8 tydnu co me to ceka a uz zacinam premyslet co jeste nemame atd :(

Krásný palác :€O: :s: také mi to strašně utíká, dneska jsme začali 32.týden podle ultrazvuku, nedokážu si představit že to na mě třeba už za 5 týdnů může přijít :00: ale na druhou stránku se už neuvěřitelně těším, já jdu na ultrazvuk v pondělí tak jsem zvědavá kolik maličká má :€s€: já mám zatím nahoře jeden kg tak uvidíme kolik nakonec naberu :k:

Tak to jsme na tom stejně , také jsem začala 30 týden a já už teda toho :€O: mám dost :s: všechno mi bolí a jsem celkově nehybná :///: :a:

:a: :a: já si to říkám už od začátku :) :) jsem ve 28tt a při prvnim těhu mi to vůbec neutíkalo , a teď se ani nenadějeme a budeme mít ty šmudlíčky u sebe :) :) :a: :a:

Ničeho se neboj. Možná se zanedlouho budeš i těšit, protože už budeš mít dost toho těhulení. Až to přijde, tak to přijde a ty se s tím vypořádáš, jak nejlépe budeš umět :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka