39.tt- deset dní do termínu

17.01.2013

Proč to ty doktoři dělaj? Proč říkaj takový věci jako:"To ještě dneska budete zpátky a budeme rodit!" :?
Takhle mě navnadila v pondělí na poradně :n: a ono zase nic. Sice mě poslíky berou ve dne v noci, třikrát už jsem chtěla vyrazit směr porodnice, ale po pár hodinách zase ticho pěšině.

"První jsem rodila 13 dní před termínem a druhou dokonce o tři týdny dřív,"říkala mi známá a já závistí skřípala zuby. To se někdo má. Já tu budu strašit ještě na Valentýna.

Pokořila jsem metrákovou hranici, za poslední týden jsem nabrala 4 kila- všechno voda, kotníky mám širší než lýtka a na nártech varhánky jak půlroční mimino. Když jsem manželovi oznámila tu kulatou novinu, chtěl to oslavit a že prej si mě musí nafotit, protože za půl roku bych tomu neuvěřila sama, natož ti, co mě takhle nikdy neviděli. Zatím teda na focení nedošlo, ale manžel vypadá neodbytně, takže se možná poprvé v životě nechám zvěčnit v tomhle velrybím stádiu, akorát nabudu hrdě špulit "domeček", ale vytasím ladnou hroší nohu a vepřové kolínko. :s:

U popelnic jsem dnes potkala pár vánočních stromků, zřejmě by bylo na čase odstrojit i ten náš :00: :s: Utěšuje mě jen vědomí, že před barákem je stále plně nazdoben vánoční strom naší městské části a když se k odstrojení nemá radnice, která na to má lidi, tak co já- sama, samotinká, která nejsem schopna ničeho namáhavějšího než překulení se z pravého na levý bok?

:dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka