Čím vyčistit gauč od fixy?????????????????????????????

30.11.2012

ahoj holky :a:
jsem zoufalou, zatímco jsem vařila, tak mrňous počmáral černým fixem sedačku, je světlejší, taková pevnější látka, žinylková....jak ten fix z ní odstranit, vlhčenými ubrousky to nejdee :n: :n: :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:
javurek (neověřeno)

Já bych zbytečně neriskovala s čištěním když si nejsem úplně jistá jak to dopadne. Už jsem si tak zničila jedno křeslo. Takže buď zkusím nejdříve nějaké méně viditelné místo, nebo to radši vůbec neriskuji a volám firmu. :)

holky díky!
nakonec jsem našla v koupelně zbytek francovky...obsahuje také líh, takže pomocí francovky a těch dětských ubrousků jsem to vyčistila :one:

jednou tady někdo psal,že fixa z gauče jde jedině z Lidlu tim jejich přípravkem W -něco,ale nevim,v jaký formě,maj toho víc,tak počítám nějakym sprejem.

Tak fixy jdou dobře dolů odlakovačem....ale co to udělá s vaším gaučem, netuším. Zkus jen trochu na vatovou tyčinku a uvidíš...

Jedině lihem, ten koupíš v lékárně. Mělo by to jít dolů, aspoň mě to šlo. Já bojuju spíš s propiskou na kožence to mi jde dolů i ta barevná koženka.

tak to si nechám taky poradit,mám na gauči zelenou fixu a nejde to ničím,z hadru jsem to naštěstí ale z aguče nejde a nejde :00:

No nevím, nevím. Mám tečky na šatech od fixu a odstranit se mi to nepovedlo. Záleží, co je to za fix. Taky by mě zajímalo, zda se ten fix dá něčím odstranit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka