Už se to blíží, jak to prožíváte vy?

13.09.2012

Asi před 14 dny mi večer začlo hodně tvrdnout bříško, bolelo mě v zádech a bylo mi špatně do rana vše ustalo. pak se to pár večeru opakovalo, v poslednich 4dnech je to už každy večer obdobné...a navíc mi to dělá i ráno. Příjde mi že je to briško tvrdé skoro pořád jen občas povoli a to beru i ted v 37tt 3x2tb. magnezka bolí mě v zádech jako mě bolívalo před MS je to pocit jako bych byla prochlazená nebo jak to napsat, do toho mě občas píchne v podbříšku, jsem unavená i když nic moc nedělám a naopak když ležím je to ještě horší než když chodím. Není to žádná šílená bolest nebo tak, ale ani to není příjemné a večer nevím jak si lehnout..
Jiné už to asi nebude že? bříško mám pořád vysoko a doktor taky neříkal že by se něco chystalo, jen mi chtel vysadit magnezko ale když viděl jak mi stvrdlo břicho sotva jsem si lehla na lehátko, naopak mi dávku zvedl..
Jak si "užíváte" nebo jste si užívaly poslední týdny před porodem vy? ;-D

Kliknutím vložíte smajlíky:

No tak tvrdnuti ja mam taky,magnezko taky jeste beru (v minulem tehu jsem ho brala az do porodu,primar v porodce mi ho predepisoval az do konce),ale i tak obcas tvrdne docela.Ja mam posledni nalez z poradny CS0,takze snad se porod jeste nerozjede,i kdyz vcera vecer jsem mela pocit ze uz mi odtekla plodovka,ale asi to nebyla,kdyz uz je to 18hodin a neporodila jsem,nevim co to zase bylo :s:
Ja si to spis uzivam v tom smyslu,ze mam doma jen jedno mimco,mam na nej cas,klid,za chvilku to bude horsi a mam strach ze zarlivosti :00:

In reply to by sachmeta

no ten nález CSněco v prukajdě nemám zapsaný :-( tak vlastně nevim min. jen řekl: čipek je. Ale kdyby se něco dělo asi by řekl. No já mít pocit že mi něco odteklo tak jedu i kdyby mi jinak nic nebylo :-D
no ja si užívam toho že jsem zatím 2v1 mám klid cas pro sebe atd.. mít 2 už musí být náročnější...asi zaleží o kolik jsou od sebe. My jsme se sestrou o 2roky a já prý hlavně ze začátku žárlila hodně nerozuměla jsem tomu,ale napamatuju si to a myslím že ani jednu z nás to nepoznamenalo :-) pak nám naši pořídili ještě jednu sestřičku když mi bylo 7 a už to bylo úplně o něčem jiném to mě ani žárlit nenapadlo :-)

In reply to by efule

jo no tak jestli máš tetanii v anamnéze,tak je možné,že ti to doktor ponechá až do porodu.Ona ta spotřeba toho magnézka v těhu stoupá a je tam riziko,že by se to mohlo objevit znovu při nízké hladině... a to máš malinké mimčo,my budeme mít asi větší,byl velký v tom 30. týádnu a první syn měl 3490 g,takže počítám,že tenhle bude o něco větší :) já se nebojím,hele jestli mám rodit v Táboře nebo v Plzni už je jedno a to jestli pojedu nebo nepojedu na víkend pryč mi rozhodně neovlivní to,jestli se mímo otočí nebo ne :) nehledě na to,že víkend dostával manžel ke třicítce před dvěma měsíci a to jmse těžko mohli tušit,že bude KP :) Každopádně já budu mít stejně císař,jestli bude u porodu KP,protože první byl taky císařem,takže tam mě rodit nenechají přirpozeně KP nikde :) já ještě zdaleka vše nemám,teprve včera jsme přivezli kočár,tak ještě vyprat to,pár oblečení a tak,ale to už se všechno zvládne a když ne,tak se to pak zvládne s mimčem :) ono se to nezblázní :)

In reply to by lucininenka

to je fakt ze vikend jinde nemusí nic ovlivnit a uz vubec ne tu polohu mimca, já budu rodit poprvé nevím co mě čeká tak chci mit jistotu aspon v tom kde budu rodit :-) a taky představa ze bych měla cestovat nejakých 150km... už sem na to fakt líná :-)

In reply to by lucininenka

no ja uz jsem se dnes taky uklidnila,ze to asi nebyla,ale vcera jsem plasila docela dost.babicka mela odpoledni,takze by maleho nemohla dojit ani pohlidat,muj na pive s tchanem,takze zase problem s rizenim do porodky :00: Ja uz bych rodit mohla,mala je pry hlavickou dole,sice ne pevne fixovana,cemuz jsem moc nerozumela,CS ale nula a pry jeste podle tydnu by nebyla donosena uplne.takze rodit prakticky taky ne,jeste je caaaaas :///:
A ja uz vidim mojeho jak by mi hledal veci,jeee ten nebyl schopny na svatbu dovezt ani nase rodne listy,ze je nemohl najit (nastesti nebyly potreba :s: )

In reply to by sachmeta

jééé,tak to já zase mám toho svého celkem použitelného na takové věci,i když absolvuju mezitím tři telefonáty typu co že to vlastně přesně chci a kde to je :) máš pravdu,že lepší je vydržet do toho 38. týdne,to bezpochyb :) to že není zafixováná znamená,že by se mohla ještě eventueně otočit-nemá hlavičku fixovanou v malé pánvi... no takže asi jako my-ten se tam točí furt dokola,prý má být veliký,tak nechápu,jak to dokáže a vůbec už netuším,jak je tam teď,protože včera se tam mlel jak blázen zase :00: ale bouli cítím nahoře uprostřed,takže mám podezření,že tam má furt hlavu,když měl zadek nahoře,tak to bylo víc na straně... no uvidíme v pondělí,co nám řekne k poloze :)

Magnézium se vysazuje v 34.týdnu, poslíčky jsou pak naopak žádoucí, děloha se tím připravuje na skutečné kontrakce. :O JInak mně to břicho tvrdne od 12.týdne, mám mega dávku 4xsáček Magnesolvu... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka