eliška- 30.7.2012

10.08.2012

Ahoj holky

tak jsem opět po 14dnech na chvíli doma tak vám v rychlosti podávám informace o sobě naše story a trápení už znáte takže mi nezbývá než vám oznámit že i přezevšechnu snahu lékařů aby se to nestalo

narodila naše holčička Eliška- narodila se 30.7.2012 v 4:45ráno

vážila 2050g a měřila 44cm.

naštěstí ikdyž se narodila v 34týdnu tak ani nemusíme být v inkubátoru žádné komplikace ani potíže s dýcháním jsme neměli, jediný co tak zatím nechce moc papat a pomalu přibírá takže musíme být zatím v nemocnici momentálně je na váze 1950g a domů nás pustí až bude mít alespoň 2200g já sem ted na víkend doma protože už jsem to tam psychycky nedávala a potřebuju si odpočnout. tak na nás myslete aby nás co nejdřív pustily na trvalo domů a držte palce aby jsme byli zdraví jinak na vás budu myslet at to všechny dotáhnete do zdárného konce a pokud vám to nebude vadit tak bych i přesto ráda zůstala ve vašem klubíku papa a pohlaďte bříška

Taky gratuluju k narozeni Elišky :€s€: a držím palce at vás co nejdřív pustí domů...a malá at hodně papá =)

Také moc gratuluji k Elišce, neboj brzy budete doma všici spolu a budete si to užívat. Hlavní je že jste zdraví a čilí k světu. Ještě jednou moc moc gratuluji :-)

Přidáváme se k zástupu gratulantů a také moc blahopřejeme k narození Elišky! Ať se Vám daří, jste zdravé a malá pěkně papká! Hodně radosti celé rodině :€s€: . Papa K+G :a:

Mamčo,mooooc gratulujuuu a Elišce hlavně zdravíčko,at roste a ten vstup do velkého světa je plný usměvů a pohody :€s€: Odpočivejte a opatrjte se a at jste brzo všichni doma :a: :dance:

Gratulujeme k holčičce, hlavně, že je zdravá a to ostatní rychle dožene...hodně sil a zdravíčka i mamince.

Moc gratuluji :one: je důležité, že jste obě zdravé a malá má krásné míry i když se narodila trochu dřív... Neboj, rychle všechno dožene :€s€: :€s€: :€s€:

Moc gratuluji a Eliska bude brzy papkat jak o zavod. Ty pres vikend naber sily a at jste co nejdrive vsichni pekne doma :-).

Ahoj, chci tobě i Elišce popřát hoodně štěstí a neboj, bude to dobrý....Já se před mnoooha lety narodila asi o 4-5týdnů dříve (se neví) a měla jsem teda 2,5kg a 45cm....ale vpodstatě ta péče ještě nebyla na takové úrovni..no, poležela jsem si prej 3týdny v inkubátoru a pak už jsem byla doma...no a v roce jsem měla krásných 8,6kg a 75cm:-)

děkuju vám všem holky včera jsem volala do porodky tak za ten den přibrala 3deka a dneska ráno mi sestřičky říkaly že už začíná pořádně baštit tak snad už to bude na dobré cestě domů zatím papa

Ivetko, já na tebe moc myslela a Eliška už je na světě, hlavně že je zdravá, teď se ještě rozpapá a bude už jen a jen dobře :k: gratuluji :h:

Panečku ta si pospíšila, kulíška jedna malá.
Ivet, moc gratuluji k druhé dcerušce a přeji vám spoustu zdraví a také to, abyste byli brzy všichni spolu doma!!!
A Eliško, koukej pořádně papat, ať děláš mamce a taťkovi jen a jen radost!!!

Ahoj Ivet, gratuluji k Elišce :-) Moc přeji,aby krásně papkala a brzy jste byly obě dvě doma. Je to malá bojovnice a je moc dobře,že nemusí být sama v inkubátoru. Držte se holky :a:

Ahoj, moc gratuluji k holčičce s krásným jménem :) Má moc krásné míry na to, že šla ven o 6 týdnů dřív, moje malá měla stejnou délku a jen o 30g víc a to se narodila ve 37.týdnu..Přeji ať ji máte brzy doma, ona se za chvíli rozpapká, neboj, důležité je, že byla plně vyvinutá a je zdravá :one: :€s€:

Ivi, tak to ti gratuluju k holčičce :€s€: Přeju ať se maličká brzy rozpapká a roste vám do krásy :€s€: Ty se taky drž a snad už brzo budete společně doma a obě v pořádku a v klidečku.

Každopádně maličká bude mít určitě tvrdej kořínek, když to tak krásně zvládla i bez inkubátoru. Bude to malá bojovnice :one:

Ještě jednou moc gratuluju :a: papa

:a: Tak gratuluju , ikdyž bych radeji gratulovala az v zari :) ale hlavne ze vsechno je v poradku, mala rychle prijde na to co je dobre a zacne nabirat.. tobe drzim palce at mas pevne nerviky ahodne sil. verim ze je to vycerpavajici. tak si uzivej mimca alespon tak jak to jde. a malinkou Elisku pohlad ( brisko uz nemas :) ) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka