Jaký jogurt pro nejmenší?

05.06.2012

Maminky měla bych dotaz. Syn měl 9 měsíců a chci mu začít dávat jogurty. Poradíte, které jsou dobré a vhodné pro takové prcky? :) Zdá se mi, že všechno v obchodech jsou "sajrajty", zejména ty reklamované a zejména pro děti. Možná mám jen špatný dojem díky informacím, které se na nás valí ze všech stran... Děkuji za tipy ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

jsou to sajrajty, já to bohužel pro první dceru kupovala, nějak jsem ji nanaučila na obyč bílej, ale synovi bílej chutnal a teď má 13 měsíců pořád ho má rád a dceru (3 roky) jsem na něj teď taky nenásilně přeučila, takže já už kupuju jen velkou bílou Hollandii, a co jsem dřív koukala na etikety tak nejhorší srač... jsou snad právě ty jogurty pro děti - kostíci, dobrámáma, dobrý táta - to nemá s jogurtem nic společného, a naco krmit dítě náhražkama :a:

koukni se, který jogurt je skutečně jogurt a máš to vyřešený ;) no a asi nejlepší varianta je bez příchuti (tj. bílý) - doplnit můžeš čerstvým ovocem.
my kupujeme buď holandie, choceňské jogurty nebo jogurty z farmy rodiny Němcovy (ale těch dobrejch je určitě víc....

presne tak jak pisou dole,bila holandia pripadne aktivia-ne sladka
a tvuj dojem co se tyce hlavne reklamovanych je spravny...jsou to sajrajty :(

dokud jedla dcera jen bílé tak jsem kupovala holandii, je nejlepší(vím že kupujou mamky i activii, ale na nás byla moc řídká). teď už kupuju ochucené a řídím se obalem, nekupuju nic v čem je modifikovaný škroba podobné "ňamky".. takže kupuju holandie, choceňáky, občas pierot, kravičku matyldu nebo podobné jogurty s tvarohem.. hlavně nekupovat žádné dobré mámy, monte, pribiňáky a pdobné věci pro děti, ve většině je to fakt samý sajrajt, stačí přečíst obal..(nehledě na to, že tyto "dětské" jogurty jsou drahé jak :pig: a rozhodně teda neplatíš za kvalitu..:( )

ahoj, tak já začala čistě bílou Activií(nesladkou), milují do dnes - jsou jim tři roky, dle známého, který dělá kontrolora kvality potravin je vhodný i bílá Hollandia selská, či Choceňský, dnes už jim dávám i s ovocem a kozí a ovčí, ale bílý stále miují
Dobrou mámu, Floriána a ani podobné nedávám, nevěřím složení

já kupovala dětem bílou aktivii.a dnes kupuji nejraději hollandii.té věřím nejvíce.selský jogurt Hollandie bílý i ovocný.jinak je ve všech něco.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky