Nechce najednou příkrmy

31.05.2012

Ahojte holky, mám na vás dotaz...stalo se vám taky některé, že malej najednou nechce jíst příkrmy (je mu půl roku),ale jen pít mlíko? Dřív to měl naopak...teď jak se zjevím se lžičkou v ruce, tak chytá hysterické záchvaty...nechce otevřít pusu a když se mi tam něco podaří vpravit, tak brečí a prská to ven....a to mu vařím furt to samé a dle mne dobré. Jediné,co ještě včera akceptoval, byl rozmačkanej banán - no nedivím se, je sladkej, ale příkrmy má už tak měsíc a najednou je prostě nechce. Mám počkat nebo mu to zkoušet dávat....chjo....s takovou aby mi zase nezhubnul!

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak já bych trošku příkrmy obměnila.Už jsi mu zkusila dát polévku? nebo bramborovou kaši s kuřecím masem a troškou sosu?
Ondra měl třeba období, kdy nechtěl nic jíst a jen si dal mléko. Já jsem mu v tom nebránila. Je to taky jídlo a když to bylo přechodné tak jsem to ani neřešila. Potom měl období kdy chtěl jen brambory,rýži apod..U malé toto zase neznám. Ta jedla a jí s velikánskou chutí :s:

In reply to by JaMiOn

Ahoj,polévka mne taky napadla.jen si nějak nedokážu představit,jak do něj budu vpravovat na lžičce tekutou polívku? Nebo jak bych mu ji měla uvařit?jakože hodně řídkej příkrm?nebo jakože vývar do flašky?když lžici nechce?nemám zkušenosti,uvítám rady

In reply to by JaMiOn

No já kaši zkoušela do flašky jen jednou a nechtěl ji....lžičku se naučil hned,ale teď ji prostě hysterickým řevem bojkotuje - dnes opět, nechtěl již ani banán a pak už ani mlíko....až poté,co jsem jej vyvezla řvoucího ven, tak se po půlhodině uklidnil a já mu dala mlíko a to vypil....Jsou to boje!!!! :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jsem už úplná divadelní přebornice,uf. Na mlíko to zabírá. Lžičku jsem pro jistotu dnes zcela vynechala. Mě spíš zaráží,že tu lžičku pochopil hned a baštil jak urvanej a najedou ne. Snad ho to zas přejde.

In reply to by efkas

no, já mu zkoušela dát kaši do flašky,ale nepije/či nejí to....chce jen tekuté mléko či vodu....tak mám dojem, že to nějak souvisí s netekutou strukturou? Tož sakriš, jestli jsou to zuby, tož ať už vylezou a dají pokoj }:)

In reply to by 3M

mně taky malej zvýšil chlemtací potřebu, když mu rostly... tak to na chvilku stopni a zkus třeba za dva dny. :a: když je neklidný, tak mu dávám homeopatika chamomilu vulgaris. Řekla bych, že to zabírá. Doporučuje se hodně i na zoubky.

Ahojda,tak malej tě takhle zlobí? }:)
Já nevím co bych ti poradila. :\/: Nebolí ho něco? :? Když už baštil pěkně,tak je to divný.Já musím u našeho Matese vystihnout tu správnou chvilku.Před spaním vůbec ne :n: ,hned po spaní taky ne :n: ,takže někde mezi. :s:
Zkus mu to nabízet víckrát za den.Nebo zkus něco nového.
A když mu dáš víc mlíčka tak určitě nezhubne.
Tak boji zdar. :a:

In reply to by Evik

zdar nazdar...prostě holt bude as zas jen na mlíku....no je mi ale fakt divné, že to nechce...zkusím něco jiného, udělám mu jen trošku, ať to po něm nemusím dojídat :00: A nevím, snad ho nic nebolí....na návštěvě u babičky se celoui dobu chechtal...v kočárku si smlsnul na kukuřičné křupce a dojeli jsme domů na oběd a scény jak z hororu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka