Alergologie v necelem pul roce

18.05.2012

Ahoj holky,
tak Mates byl vcera na prevazeni {v pondeli bude mit pul roku] a ma 8170g, takze konecne pribral v norme [nefunguje mi klavesnice s interpunkci]
Ovsem byli jsme i na alergologii a brali mu dve zkumavky krve....Chudacek brecel a brecel a nesel utisit...ale za chvili uz o tom nevedel. Vysledky budou za 14dni. No a mame mu koupit Nutrilon allergy care, ktere je pouze na predpis a dava se pri alergii na mliko...jen jestli ho bude jist, jelikoz nutrilon nechtel, jina firma to nevyrabi....a on uz stejne mliko nechce, zato masicko s ryzeckou, to mu jede...mnam.
Ale mame opet spaci problem, posledni tyden proste nespi...Budi se co hodinu celou noc, dam mu dudel a spi...a pak zas a zas stale dokola....Tak nevim ... zuby nebo rozmazlenost nebo prdy....nebo co to jako je :00:

aktualizace asi 2.6.:
volala jsem na výsledky a IgE protilátky v krvi nepotvrzeny - což znamená, že alergie primárního typu to nebude. hurá. Ještě nás čekají kožní testy, takže příští týden vezmeme mlíko a jedeme tam.

aktualizace 14.6.:
kožní testy alergii na mléko nepotvrdily :€s€: :one: Máme tedy do roka vydržet na HA Sunaru a postupně začít dávat jogurty, sýry, zakysané výrobky... a tak... a po roce zkoušet i "normální" mlíko.... Takže doufám, že střívko se Matýskovi už dovyvinulo a že se mu žádná taková alergie neprojeví!!!

Tak to je fajn. U nás se ani z krve ani z kožních testů taky neprokázala, ale nemléčnou ještě držíme, kontrola v roce a pak předpokládám to zkusíme....

Ahoj. My chodíme na alergologii taky. U nás odběr krve proběhl naprosto v klidu, ani nepípnul, jen na sestřičky koukal. Z krve, ani z těch kožních testů se nic nepotvrdilo, takže alergie na mlíko snad nebude, ale máme dodržovat bezmléčnou dietu do roka, kdy jdeme na další kontrolu. Já už bohužel nekojím, taky máme nutrilon alergy care, dá se koupit i bez předpisu, ale na předpis je o polovinu levnější. Náš malej ho má rád a pije ho normálně. Tak uvidíš. :a:

In reply to by Ala

Ahoj.taky tak nejak pocitam,ze se to treba ani nepotvrdi,ty testy holt nejsou 100procentni,ale bezmlecnou dietu mit as bude do roka taky. Akorat,ze ten nutrilon nechce! Ale vcera vpodstate nechtel jist nic. Zato spal celou noc a vzbudil se jen 1 na jidlo. A pak zas spal. Zuby nikde,takze teda fakt nevim. Snidani opet nejedl,ale on neni snidanovy typ. Snad uz mi ale dalsi jidla dneska sni! Nevim po kom je-cela nase rodina jsme zrouti!

In reply to by 3M

Jejda a co s ním děláš, když nechce jíst? Já jsem vždycky celá špatná, když nedopije mlíko nebo nesní celou přesnídávku... Můj malej je naštěstí spokojenej a jí skoro všechno kromě jablíček. Zeleninu by mohl jíst na kila, tak jsme ráda. Nutrilon mu docela jede, ale nikdy nevypije dávku podle těch tabulek na krabici, ale to už od miminka, tak se tím neřídím a dávám mu jen kolik zvládne, to bych to pořád jen lila do kanálu...
Tak držím palcel, ať se ukážou zuby a ať máte klid. My už máme 4, ale žádný problém s nima nebyl.

In reply to by Ala

No právě já jsem z toho taky špatná, když nejí....a hlavně aj na něj vzteklá, což vím, že ničemu nepomůže :O Ale dneska je to lepší, oběd snědl celej (brambor s masem a zeleninkou), odpolední mlíko vypil skoro celé (jenže ten svůj sunar) a včul nechal trochu mlíka (měl to mixlé 4:2 s tím nutrilonem..ale prostě mu to snad ani mixlé nejede...a pak si navíc ublinkl...)
Mates taky nepije dle tabulek a jednu dobu nechtěl nic (to měl ten HA nutrilon) a tak zhubl...pak přibral za 3 týdny jen 80gramů...no prostě katastrofa. Teď na sunaru přibral za 3týdny skoro půl kila, takže už dobrý...ale zase s tím jídlem jaksi zlobí....chjo :00: Ovocné přesnídávky budu teprve zařazovat a snad mu zachutnají natolik, že mu je třeba budu dávat k snídani, jelikož prostě mlíko na snídani nechce a nechce a nechce

In reply to by 3M

A kolik jídel za den dáváš? Já do něj nenacpu víc než 5. Ráno má mlíko (max. 180 ml) někde mezi 5 a 7 hodinou, pak k sváče přesnídávku ovocnou kolem desáté. K obědu zeleninu s masem nebo vejcem mezi 12 a 13, odpolední sváču mezi 16 a 17, to má buď mlíko (max. 200 ml) nebo kozí jogurt s piškotem a přesnídávkou, a večer po koupání tak ve 20 - 20:30 má řidší kaši z flašky (max 200 ml, dělám to z nutrilonu). Další mlíko někde v mezičase do něj nenäcpu. V noci spí, někdy se vzbudí a zapláče, to mu dám dudlík nebo napít vody a zase chrní...

In reply to by Ala

Dávám 6 porcí - jelikož má ještě jedno jídlo v noci....Ráno tak v 8 má mlíko,ale vypije tak max 70, někdy 100....Pak má v intervalu tří hodin oběd masozeleninový, pak 2krát mlíko (vypije při dobrém dnu tak 180-200, při špatném dnu do něj skoro násilím tlačím aspoń 150) a k večeři (po koupání tak někdy v 8)míval taky kaši do flašky,ale v poslední době ji odmítá, takže opět mlíko...V noci, asi jak je v klidu, tak vypije 200 během pár minut a chrní dál(někdy jí v 1 a někdy až třeba ve 4, dle toho, jak moc se mi zdá, že se budí, někdy se nebudí vůbec, jen na to jídlo vždy). A právě před oběd či třeba místo snídaně chci natlačit tu ovocnou přesnídávku (já mám alergii na ovoce, tak se bojím,ale pomalu to začnu zkoušet).

Ahojík tak to samé bylo u nás a byly to zuby už máme hned dva vylezlý :€Ss€: ,ale někdy to udělá i ted a koukala sem a uz asi polezou i vrchní :one: , tak si myslim ze u vás to bude to samý a ještě sme k tomu měli horečky :( tak at brzy vylezou nebo at daj pokoj ahoj :a:

Ahojky, tak to máte luxusní váhu ;-) Snad výsledky na alergie dopadnou co nejlépe! A zoubky to být klidně můžou :-) Mějte se krásně :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka