čerstvé informace po absolvování modelace prsou v Pardubicích

11.04.2012

Ahoj holky, včera jsem absolvovala na soukromé klinice v Pardubicích modelaci prsou a slíbila jsem, že podám info, kdyby jste některá měla zájem.
Holky první dojmy jsou skvělé. Skvělý přístup už od začátku, včetně podání všech informací o zákroku , ubytování, péče všech sestřiček a pana doktora Šormy.
Na řadu jsem šla v osm, v deset bylo hotovo, dostala jsem analgetika do žíly asi v ll hod a pak o půl třetí.oboje jsem si řekla.Nebyla to strašná bolest, jen nepříjemná. Kolem té půl třetí mě odvezli na pokoj, kde jsem pospávala, ale prakticky hned jsem byla schopná vyndat knížku a sledovat telku. Dostala jsem čaj, piškoty, jogurt...i kávu mi sestřička uvařila. Další analgetika jsem už nechtěla, ale po dohodě jsem dostala na noc a pak ještě ráno v půl sedmé.Od té doby jsem žádné léky..které mi dali s sebou....nepotřebovala. Jsem unavená a tlačí to při každé pohybu , ale jinak uplně ok. V pátek na převaz, kde mě změří a já si podle toho objednám podprsenku, kterou si tam přivezu za čtrnáct dní, to mi sundají obvazy. Ted už se jen těším na vysledek, prý to proběhlo bez komplikací a bude to hezké :-) Kdyby jste cokoli chtěli vědět, napište.

Kliknutím vložíte smajlíky:

moc děkuju za ohlasy...dnes...druhý den po operaci bez analgetik...chodím jak robot, ale dá se..většinou ležím.

odpovídám najednou pro všechny.Operace vč.anestezie a ubytování na jednu noc stála 26 tis. Byla jsem vPardubicích na malé klinice Beuty u MUDr. Šormy. Modelaci a implantáty dělají dvoufázově...tj. nejprve modelace a pak teprv za nějaký čas pokud bych chtěla tak ty implantáty.Použili by na to stejný vstup, jako při první operaci, takže žádné jizvy navíc.Modelaci a zmenšení by asi šlo najednou.Operace je možná rok po kojení. Jako předoperační vyžadují internu, odběry krev moč a pokud vám je přes 4O tak i ekg.

to jsi opravdu hodná, žes napsala :one:
Modelace by se mi taky líbila, ale ty ceny :00: , já vím, je to pak napořád, ale stejně :O .... no, tiše závidím :///:
Máš třeba vyfocený prsa, jak jsi je měla před modelací, abys pak mohla porovnat? ;)

ahojda, to seš moc hodná, žes napsala :) super že to tak dobře dopadlo a do léta už budeš totální :cat: na jaké klinice jsi tu byla? a jak dlouho máš po posledním porodu? asi se musí jít až po ukončení kojení aby se ty prsa nějak srovnaly, co? díky moc že jsi sem napsala, aspoň teď při druhém těhu nemusím takovou depku jak vypadám kila zhubnu, ale ty prsa se prostě vycvivičit nedaj ..

přeju ať se neobjeví nějaké kopmilace a abys byly s celkovým výsledekem spokojená :k: :a:

tak já jsem taky plánovala modelaci ,ale minulý týden mě totál rozhodili na zubním : 100.000 nové zuby , takže je to zatím pasé , ale cena by mě zajímala . V Praze údajně chtějí 60.000,-

In reply to by janysek

mě rozhodili na zubním stejně, sice ne tak drasticky, ale stejně jsem koukala jak z jara 8) , budu mít 11 nových zubů a zubařka mi řekla, že jestli nechci plechový, tak si mam připravit 30 tisíc, ale ještě nemam ani jeden zub novej a už je 6 tisíc v :zadek: jen za čepy a čištění kanálků, ale na nový zuby se těšim jako malá, teď mam pusu poloprázdnou a je to šílený :00: (stejně jako mý prsa :s: , který by potřebovaly tu modelaci :///: )

taky jsem všude četla za modelaci kolem 60ti tisíc :O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka