Ovulace po Clostilbegytu

10.04.2012

Ahoj, holky, jsem tu nová, i když vlastně ne tak úplně, protože jsem tu před třemi lety prožívala své první těhotenství. Ale chodila jsem sem inkognito, teprve teď jsem se rozhodla zaregistrovat :s:
Rádi bychom s manželem druhé miminko, ale v lednu mi byl diagnostikován syndrom PCO. Před měsícem jsem podstoupila drilling a pak mi na jeden cyklus doktor nasadil Clostilbegyt. Právě jsem 15DC, už čtvrtý den mě bolí břicho, ale podle bazální teploty, kterou jsem začla měřit, ovulace pořád nikde, teplota je pořád hodně nízká.
Prosím o vaše zkušenosti, kdy jste po Clostilbegytu měly ovulaci a taky jestli jste měly při této léčbě bolestivější ovulaci než jindy a bolesti trvaly déle.
Díky! :a:

Ty ja uz ani nevim kterej den to byl ale hned druhy den po te injekci,bazalku jsem nemerila protoze jsem vedela ze ovulka bude jista ale hrozne me bolel podbrisek,takze jsem poprve citila bolesti pri ovulaci, a taky kdyz jsem pak otehotnela tak jsem to taky citila,byly to zase jine bolesti,takze jsem uz tusila ze je neco jinak a ze to asi vyslo :€s€: taky jsem ale nejdrive brala duphaston na rust folikulu a to me taky bolel podbrisek jak to rostlo,zadarilo se u nas na podruhe,mam krasnou zdravou holcicku :) tet po porodu mam uz konecne cykly normalni a kdyz mam ovulku tak to taky porat citim :)

In reply to by Monina24

Já právě na žádnou injekci nejdu, ani na ultrazvuk. Hodně čtu, že holky po Clostíku chodí na kontrolní ultrazvuky, ale mě doktor o ničem takovým neřekl. A ten podbřišek tě bolel víc dnů před ovulkou? Mě právě zaráží, že bolí už pátý den :n: Tak snad je to jen proto, že vaječníky konečně pracují jak mají :dance:

In reply to by Andělínka

aha,no ja brala 5 den cyklu 5 tablet toho chlomiku a to uz jsem citila ze se tam neco deje a ze neco roste,dokonce jsem poznala na ktere strane mi ten folik roste,pokazde jsem mela jeden na prave strane,coz mi prislo divne,myslela jsem ze se to strida,doktorka se vsak nedivila,rikala ze je to jedno,no a pak kdyz uz byl dost velkej tak mi pichla pregnyl aby probehla ta ovulace,ono by mozna probehla i tak ale tak to bylo asi jistejsi,mela to vice pod kontrolou. Takze ano,mela jsem bolesti i behem toho chlomiku

já měla ovulaci 16 den cyklu a břicho mě bolelo až po ni.Dělala jsem si i ovu test a měřila i teplotu ale sex byl den před ovu,protže jsem ovulak čekala den po pozitivním testu jak to vždy bývá a ona přišla až 2 dny po pozitivním testu ale tak uvidíem jestli to bude stačit

Ahojky taky ho beru 3-7 den a jsem zvědavá.Při prvním těhotenství jsem ho taky brala a malej se povedl druhý měsíc ale nevím přesně kdy.Já míbám ciklus 35dní,tak jsem zvědavá.Držím palečky ať se zadaří :a:

Ahoj, taky mám PCO, bez Clostíku jsem neměla MS ani "ovulaci", resp. já ji podle teplot měla, ale v podstatě neměla-vajíčka se nedostala za celý půlrok ven z vaječníků. Měla jsem dlouhé cykly, ovulku jsem mívala až po 20DC, ted jsem otěhotněla a byl to tuším 23DC.

In reply to by Tez

Ono je asi jedno, který den ovulace bude, hlavně aby byla! :///: Já jsem právě taky měla vždycky dlouhé cykly, ale myslela jsem, že je Clostík trochu zkrátí. Tak snad se té ovulky brzo dočkám, už kvůli těm bolestem :00:

In reply to by Andělínka

Ja mela taky prave dlouhe cykly,i 43 dnu takze ovulka zadna,mela jsem to z te injekcni antikoncepci,prvni rok po vysazeni jsem nemela MS vubec,a kdyz jsem zmenila doktorku tak mi rekla ze po vysazeni muze zacit neco delat az za dva roky,byl to tenkrat sok,no ale dockala jsem se,druhe mimi chceme zacit delat v zari tak doufam ze se to povede normalne :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky