Anketa - venkovní teplota

02.02.2012

Ahojte Holky, tak tu máme takovou anketku, kolik je u vás stupňů pod nulou? U Nás: Mošnov a okolí -17. v noci -20.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak koukám na teploměr a máme -13stupňů. Včera touto dobou bylo -9. Tak to jsem zvědavá jak bude zítra ráno. dneska Ondra nešel do školky protože jsme zachrápali, ale zítra by měl jít. Ale nevim jestli se mi bude chtít hned po ránu do takové zimi. Kord když před půl jednou ho budu vyzvedávat :s: :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

fuj dej mi pokoj,s malým mě to venku nebaví,mrznu :00: malej by byl venku zase pořád,nejlepší je se klouzat na ledu :) a ještě navrch se o víkendu stěhujeme,tak snad nikde nezamrznem :) ale zase nemusím shánět přenosnou ldničku :s: a ještě sníh k tomu,to určitě :) sněžit nebude,když jsou takové mrazy :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak vyjeďte na hory,až budou menší mrazy.My jsme byli předminulý víkend v Rudě a malý si to bezva užil,sáňkovali jsme a postavili sněhuláka :) Výlet na celý den,bylo to super :) My tady sníh měli asi třikrát,takže jsme vytáhli i boby,ale myslím,že to bylo naposled letos :( tyhle holomrazy nesnáším,dobrý je to akorát na ty bacily,jinak na nic :(

Brno ráno v 6 hodin -10, teď -7, ale jsme na dvorku, tak bych k tomu ještě takový 2-3 stupně přidala :a:

V noci naštěstí nevím (teploměr je na okně u pokojíčku), ale ráno v osm -15°C, teď -12°C. Zdraví :a: polabská nížina :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky