Zvětšení a nalívání prsou

17.08.2011

Ahoj holky, chci se jen zeptat, (je to pro mě trošku choulostivé téma)...kdy se vám začaly nalívat prsa? Já budu v pátek v 36.týdnu a nic, prsa se mi trošku zvětšily na začátku těhu, ale teď už vůbec, nosím pořád tu stejnou velikost podprdy.
Začala jsem o tom přemýšlet, protože mi přítel nasadil brouka do hlavy, že asi kojit nebudu, když se mi nezvětšily prsa...že prý všem se hodně zvětší prsa a mě jen na začátku a je to pořád stejné... :$$:
Tak já nevím, četla jsem, že se prsa nalívají i 3 dny po porodu, ale je fakt, že všem těhulkám se prsa postupně zvětšují a mě nic, je možné, že nebudu kojit? Jsem asi nějaká divná... :s: Ale musím nad tím pořád přemýšlet :€z€:
Děkuji za každý názor pa pa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale je zvláštní, že mlezivo mi vytíká už od 3 měsíce těhu... :) Nechám se překvapit, snad kojit budu, není nad plně kojená miminka :dance: A jsem ráda, že to tak nemám sama, přítel mi totiž fakt nasadil brouka, protože skoro švagrová rodila loňský rok a ta měla už před porodem balóny a to na začátku těhu moc velké prsa neměla... tak asi proto ho to napadlo.
Ale děkuji holky, hned jsem klidnější. :-)

A zůstaly vám po porodu větší prsa, nebo se naopak zmenšily? Kamarádka měla strašně malý prsa, jak otěhotněla, tak se jí zvětšily a po kojení jí prsa zůstaly velký. Ono je to asi individuální, každá to má asi jinak... :)
No jsem zvědavá, jestli budu kojit...doufám, že jo. :+^*:

In reply to by Evik...

Z toho mám právě obavy... :s: Abych potom neměla prsa, jak křovačka... :€):
Nechám to na přírodě a když to bude vypadat špatně, tak zkusím holt starou osvědčenou techniku posilování poprsí a sprchování ve studené vodě na zpevnění... :dance: :metal:

Ahoj, mě se při prvním těhu nalila hned ze začátku - asi na 2 týdny, pak to zmizelo až do porodu a den po porodu se znovu nafoukla, až jsem myslela, že mi prasknou. A teď při druhým je mám furt stejný, možná je to tím, že kojím - jenom jsou citlivější. takže neboj, příroda si poradí a určitě kojit budeš, když budeš chtít!! ;-)

ahoj mě se prsa v těhu zvětšily o číslo a až po porodu jak se prsa nalila, tak se zvětšila o další 3 čísla, takže nezoufej

mě se třeba v těhu nezvědšila vůbec a to jsem si to tak přála , protože mám prsa fakt malý, po porodu se mi nalila asi 3 den a to už jsem spokojená byla ,prsa byla o 2 čísla větší,kojím stále 18m ale už mám opět ty své vycucané švestky.

Bud v klidu a pritel at Te zbytecne nestresuje....Ja to mela uplne stejne jak ty a cca. treti den po porodu jsem mela prsa o 2 cisla vetsi...taky te to ceka, neboj....;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka