Tak dnes mám termín porodu a nic se neděje.

03.08.2011

Ahojky, tak sem moc zvědavá kdy se to naše překvápko uráčí odtajnit. :spid: Dnes jsem 40+0, zdá se že toto datum se mimískovi asi nelíbí. :€O: Občas mám slabé poslíčky, ale to nestojí ani za zmínku. :€}€:
No ale vedle u mé setry teď na chvilku bydlí naše máma, tak jestli bude ještě chvilku prudit asi brzo porodim zní. Je to bývalá zdravotní setra a její občas velmi přehnaná péče je spíš na škodu než k užitku. :€):
Tak doufám že mimísek si dá brzo říct a půjde ven sám a spontálně, abych nemusela zase rodit císařem, jako to moje první klíšťátko Domču. :///:
Holky pohlaďtě pupíky :€O: . Už by sme to mohli rozjet. :€s€:

Tak přeju ať se brzo vyklube! A kdy se ti narodilo první dítko? Mi se narodila Maruška 9 dní před termínem, což budu zítra. Tak jsem zvědavá, jestli půjde ve stejný termín i to druhé mimi ;)

Ahojky, tak my už máme prcka na světě :-) Měli jsme sice termín déle, než vy, ale chtělo se mu na svět o 4 týdny dříve ... poležel si sce 9 dní v inkubátoru, protože se mu dvakrát vrátila žloutenka a měl trošku poporodní dýchací problémy, ale už je vše v pořádku :) Narodil se velký 47 cm a vážil 2600 gramů :)

Katy tak s Lucinkou moc přejeme, aby se to Vaše překvápko umoudřilo a konečně vykouklo a samo od sebe :||): posíláme malé kopnutí, aby jsme ho popstrčily :C]]: a taky pohlazení :€O: :€s€:

In reply to by Alušák

Neboj, ještě máš čas, určitě budeš mí hodnější mimi než já a dá si říct. :C]]:
A navíc já to mám asi po mamince ona mě přenášela 3 týdny, takže asi genetická výbyvička??? :?

In reply to by Alušák

No uvidíš včechno snad genetický neni. :s:
My dneska dáme Domčovi dárečky k svátku až přijede taťka z práce a pak už by to překvápko mohlo konečně ven ne? :€):

Kačko taky mám pocit, že ten Jeník nebude chtít ven, já jsem teda 38+2, takže ještě si to může dovolit, ale ráda bych, kdyby to přišlo samo a nemuseli mi to vyvolávat, to si neumím moc představit.
No uvidíme zítra po KO co na to paní Dr.
tak pevné nervy a ať se ten Váš prďolka brzy umodří a jde ven :) papa

Ahoj Katko, držím pěsti, ať jedete co nejdřív, ten konec je nejhorší :00: . My ještě měsíc, ale snad to uteče! :a:

In reply to by renatamu

Díky, no právě, od včerejška mám navíc nějakou depresivní náladu :€[€: a tomu prckovi se nechce a nechce :€{€: . V noci sem byla každou chvíli vzhůru, je to teda mazec. :spid: A mimi mě vesele kope jako by se nechumelilo. :€): Doufám že už to brzy přijde.
Tak ti přeju co nejklidnější ten poslední měsíc. :one: A sem moc zvědavá co se vám narodí. :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka