Výpočet pohlaví podle ovulace

09.07.2011

Ahoj holky,zajímalo zda některé vyšlo pohlaví dítěte podle styku jestli byl před ovulaci nebo v době ovulace.Pokud je před ovulaci narodí se holčička a pokud v době ovulace měl by se narodit chlapeček.Já si myslím,že to tak nefunguje.Ale jen mě zajímá zda to některé opravdu vyšlo.Máme doma chlapečka a jsem těhotná,tak s napětím očekávám až mi doktor řekne pohlaví druhého dítka :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Takže mám 3 děti a čtvrté čekám. První jsme se snažili co chvílu, tak si myslím že ta zásoba byla udělaná dopředu a proto je to holka. Při drůhém to stačilo jednou v přesně v plodný den ( tátovi ujeli nožky jak se říká, ale poznám své plodné dny) takže to byl kluk.V druhém manželstvím jsem měla problém s kvasinkama, takže plodné dny jsem nepoznala. Ale snažili jsme se každý den kdy měla být zhruba ovuška a podle teploty vím že tam zas byli zásoby, takže zas holka.No a momentalně jsem v 29tt a bylo to přesně v plodný den a jen jeden sexík, tak jsem si říkala že by to měl být kluk i ten vnitřní pocit, ale podle doktora je tam zas holka, takže uvidím až odrodím. Takže si spíše myslím že záleží i na kvalitě sperma a které spermie tam převládájí. :a:

In reply to by Eliza2

tak my jsme se taky snažili,tak zásoba byla dopředu udělána.Chtěli bysme holčičku,chlapečka už máme,ale když to bude opět chlapeček,tak se nic neděje.Zdraví je důležitější.Tobě přeji ať se Ti narodí to pohlaví,které si přeješ :one:

Ahoj, mně to také říkala teta, je zdravotní sestra..prý to funguje tak, že X spermie jsou pomalejší, ale mají delší životnost, naopak Y spermie jsou rychlejší, ale odumírají dříve. Proto, když se vyrábí mimi před ovu, tak část těch Y "odpadne" a X (holčičky) jsou ve výhodě a naopak Y zase vyhrají "závod", když se dělá mimi na ovu. My vyráběli na ovu a máme Tadeáška :)

In reply to by Sarka22

jj, jasně, že to tak nemusí vyjít, jen je to vyšší pravděpodobnost :) Tak jsem zvědavá, co nám vyjde ted, vid :) Tentokrát jsme totiž dělali před ovu a já pak ovu nepoznala, ale protože vím, že ji mám většinou 11.den, tak jsme to ještě zkusili ten 11 nebo 12.den, ted přesně nevím, takže se necháme překvapit, snad se nám mrnousek ukáže :)

In reply to by Veru5

já taky čekám co z toho bude.Styk byl před ovu i v době ovu.Tak snad se dozvíme co nejdříce co čekáme.Ale je ještě brzy.Jsem ve 13.týdnu,tak si musíme ještě počkat :-) A teď chcete holčičku?

In reply to by Sarka22

Protože máme klučíka, tak bychom brali změnu, ale nijak na tom nelpíme, pokud to bude klučík, budeme taky moc rádi :) Hlavně, at je mimísek zdravý, to si přejeme ze všeho nejvíc. Ale jsem už zvědavá na velký utz, snad se mrnous ukáže a budu moct nakoupit něco v barvičkách, zatím jsem pořídila pár kousků jen v bílé..

In reply to by Veru5

My říkáme taky,že je hlavní ať je to zdravé.Ale mít páreček by nebylo špatné :) U prvnho jsem věděla od 16. týdne,že to bude kluk.Tak by bylo fajn vědět zase tak brzo co to bude.Já jsem zatím nic nekupovala.Příští týden mě čeká screening,tak až budu vědět,že je to dobré,tak pak už si něco pro prcka koupím.

a jak máš stareho chlapečka? já mam 2,5 letého a ted jsem 6 tt taky sem zvědavá chceme holčičku. pá

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak možná to u vás právě funguje naopak, takže to pak vyzkoušet zpočítat u druhého těhu a zase obráceně ten výsledek :) já netvrdím, že to funguje, jen že nám to vyšlo :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji za odkaz.Tak jsem to počítala a u prvního nám to opravdu vyšlo.Teď by to měla být holčička.Pokud by to tak opravdu bylo,tak bych se vůbec nezlobila :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak ma to byt holka a je to kluk,tetka to ma byt kluk tak sem zvedava ;) myslim ze to bude holka ;)
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka