Poradíte jaký vybrat inhalátor?

18.04.2011

Ahoj děvčata, Domča trpí na laryngytidu a dost často mu nemoc sedne i na průdušky. Rozhodla jsem se že mu koupím inhalátor. Ale sem na rozpacích jaký. Našla jsem krásný ve tvaru mašinky, ale je komresorový:
http://www.zdravotnicke-potreby-welnes.cz/index.php?a=detail&d=26&PHPSE…
Vypadá moc pěkně, ale mám strach aby nebyl moc hlučný, to by se ho Dominik nakonec mohl bát, on občas reaguje na zvukové hračky panikou a řevem. A taky nevím jestli velikost těch inhalovaných částic je dost malá na obě nemoci.
Pak mě ještě zaujal jeden ultrazvukový ve tvaru autobusu:
http://www.proalergiky.cz/eshop/ultrazvukovy-inhalator-infantile-Autick…
Nemáte někdo zkušenost, můžete mi poradit který by byl lepší?
Na pohled by se nám víc líbyla mašinka, ale kdyby se jí bál, nebo kdyby neměla ten správný účinek, tak by byla mašinka na prd.
Děkuji Katka.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, nevim, kolik tvemu synovi je let, my pouzivame inhalator obycejny
http://www.google.it/imgres?imgurl=http://www.euroelettrica.it/pic_prod…
a u syna pouzivame asi od 2 let. Pristroj jinak byl puvodne manzela.
Jak manzel, tak syn pouzivaji z duvodu astmatu. Syn se zvuku, ktery inhalator vydava, neboji.
Jinak se mi libi ten prvni (vlacek), asi bych synovi zduvodnila, ze ten vlacek dela takovy zvuk. Pokud je dostatecne velky na to, aby to pochopil.
:a:

In reply to by Principessa

No Domčovi je 2,5 roku a vysvětlit si nechá jak co a jak kdy. Minule za mu v ruce zapla hračka mašina, vydávala klasický zvuk a houkala a on za mnou běžel s řevem ať to vypnu. Tak právě nevim jak by reaguval na todle. Hlavně jde oto jak moc by to mohlo být hlučný.

ahojky na tvým místě bych se poradila s lékařem. Přece jenom ví jak na tom malý je a může ti doporučit lázně. Bezvadný jsou také jeskyně.

In reply to by LucieS

Ahojky, s doktrokou sem mluvila a ta mi moc neporadila, řekla že jestli jsem ochotná do toho investovat peníze tak to určitě zbytečný nebude, kydž mívá problém i s průduškama, ale jaký mám vybrat mi moc neporadila. Spíš se přikláněla k to mu ultrazvukovýmu, ale když sem řekla že byl nadšenej z mašinky (na obrázku) tak říkala že by to taky nemuselo být špatný.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky