Včerejší KO :o))

18.02.2011

Ahojky březňandy, tak, včera jsme měli kontrolu až na 13-13:30. Prsní šok (naštěstí poslední :D) pro mě byl, když mi taťulda oznámil, že má na 8 jednání v Třicni, tak jsem si říkala, co budu od 7 dělat v Místku? NO, naštěstí tam mám dost kamarádek, až jsem nestíhala, a k dr. došla až na půl :-D A knížky co jsem měla u tatky na bytě jsem musela balit až po kontrole.... V Odrách sice mám pár kamarádek, ale znáte to, s kamarádkama z dětství proberete všechno :C/): :^O^: :*O*: :/;x: :k: :one:
Když jsem přišla do sesterny, bylo vše v pořádku, akorát jsem měla vysoký tlak, tak mě měřila znova po kardiotokografu a už to bylo ok :-) Pan :*8*: nás vyšetřil, řekl, že se neotvíráme a že tento týden určitě rodit nebudu, že by se muselo něco stát. A kupodivu jsem po vyšetření ani nezašpinila, ten dr. minule musel být nějaký necita, jinak nevím. A další kontrolu mě odkázal už do porodnice, pro jistotu mi napsal i druhý TP do průkazky, tak mám 5 dní k dobru, než budu přenášet :!k: Prdélce se u maminky asi moc líbí :s:
Pak pro nás přijel tatka a měl dobrou zprávu, v sobotu jsme vraceli postýlku, protože barvila a objednávali jsme druhou v jiném obchodě, tak jsme pro ní jeli do olmiku, takže výlet na celý den, domů jsme přijeli oba utahaní :€h:
Opatrujte se holky a i ty naše mimísky v bříšku, a přeju jen samé dobré zprávičky :\x: :a:

:one: :one: :one: takže si to shrneme...ty i miminko jste v pořádku....novou postýlku máte...novinky ses dozvěděla....zadrbala sis...pan dr. byl šetrný....další TP, protože máš krásnej a útulnej domeček....týýýý joooo...jenom dobrý zrpávičky.... :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: gratuluju!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka